4 redenen om paaseitjes te bestellen

4 redenen om paaseitjes te bestellen

Pasen komt er weer aan, een mooi contactmoment met je klanten. Chocolade paaseitjes zijn onmisbaar in de Paastijd. Je kunt ze, gepersonaliseerd in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie, perfect gebruiken als relatiegeschenk. Hierover vertellen we je graag meer. We geven je daarom hieronder een aantal redenen op een rijtje gezet waarom  deze  chocolade eitjes perfect zijn als paasgeschenk.
  1. Grote variatie Paaseitjes

Paaseitjes hebben tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden. De heerlijke en geliefde Paaslekkernij is te bestellen in vele maten,  vele kleuren en nog meer smaken. Je kunt ze bijvoorbeeld bestellen in verschillende blikken, zakjes en zelfs in een vogelhuisje. En qua smaak kan het eigenlijk niet fout gaan, met keuze uit het toegankelijke melk of smaken als butterscotch of sinaasappel.
  1. Bestellen in volledig eigen design

De mogelijkheid is er de paaseitjes te personaliseren in de (huis)stijl van jouw bedrijf of organisatie met een eigen tekst. Op die manier geef je iets lekkers én persoonlijks weg aan jouw relaties. Met de juiste verpakking worden de eitjes omgetoverd tot een mooi Paasgeschenk. Naast het kiezen van de smaak en vulling van de eitjes is het mogelijk de verpakking van de paaseitjes te personaliseren. Zelfs de folie van de eitjes is te bedrukken met een eigen logo of design! Redenen paaseitjes bestellen
  1. Perfect contactmoment

Door paaseitjes te bestellen als een relatiegeschenk te sturen creëer je een extra contactmoment. Met de lekkere en gepersonaliseerde chocolade eitjes nog vers in het geheugen kun je bij het nabellen alleen al openen met de vraag of ze het geschenk hebben ontvangen en of het in de smaak gevallen is.
  1. Blijk van waardering

Geef je klanten en/of personeel het gevoel van waardering door ze met Pasen te verwennen met een Paasgeschenk in de vorm van paaseitjes. Maak van de Paastijd gebruik, hierdoor kweek je een sterkere band met je klanten en personeel. Met gepersonaliseerde paaseitjes waar iedereen van geniet geef je de ontvangers echt het gevoel dat ze gewaardeerd worden.