Persoonlijk advies

Paaspakketten - Geschenkpakket voor Pasen bestellen

Ben jij op zoek naar een leuk paaspakket? De leukste geschenkpakketten voor Pasen vind je bij paasgeschenken.nl. Onze paaspakketten kun je natuurlijk personaliseren met je eigen boodschap of huisstijl. Hier vind je kleine en grotere pakketjes. Heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op. Onze creatieve adviseurs helpen je graag om een geschenkpakket te maken wat 100% aansluit op jouw ideeën.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Pakketten met Pasen

De paasdagen worden door veel bedrijven gebruikt om een leuk geschenk of pakket te kopen voor personeel of zakelijke relaties. Paaspakketten bevatten veelal lekkernijen zoals chocolade, banket of snoepgoed. Natuurlijk worden ze ook gevuld met paaseitjes. Geschenken die tijdens de paasperiode worden wegegeven zijn van oudsher vaak van chocolade. Daarnaast worden groene geschenken steeds populairder. Denk hierbij aan bloembollen of plantjes. Ook deze kunnen worden weggevegeven in een pakket. 

Personaliseer het paaspakket

Een paaspakket bestellen om weg te geven is leuk, maar nog leuker is het om een pakket te bestellen dat speciaal voor jouw bedrijf persoonlijk is gemaakt. Denk hierbij aan een verpakking met een eigen tekst, logo of zelfs in geheel eigen huisstijl. Dat is precies waar wij bij paasgeschenken.nl goed in zijn. Een mooi paasproduct kiezen dat aansluit op jouw wensen en goed past bij jouw bedrijf. Wij denken graag mee over het pakket of de producten voor in het pakket. Vraag ons gerust om ons advies!

Voor de verpakking zijn er meerdere mogelijkheden. Dit hangt natuurlijk samen met het product dat je kiest. Ga je voor een mooie geschenkblik met een eigen label en dekselbedrukking? Een zak met een label. Een eigen doosje met een inlaykaart, en zo voort. Mogelijkheden genoeg!

Paasgeschenken.nl is onderdeel van

betaalmethodes