Persoonlijk advies

Paaschocolade - Chocolade geschenken voor Pasen bestellen

Bestel voor je medewerkers of relaties met Pasen een heerlijk geschenk gemaakt van chocolade. Bekijk ons assortiment met heerlijke paaschocolade. Onze chocolade geschenken kun je vrijwel altijd een persoonlijke touch geven door middel van een eigen bedrukking. Zo kun je jouw gift aankleden in je eigen huisstijl, met je eigen logo en een persoonlijke boodschap meegeven.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Online paaschocolade bestellen

Dit jaar hebben wij nieuwe chocladegeschenken speciaal voor Pasen in ons assortiment. Pasen is en blijft een heerlijke lekkernij die bij Pasen hoort. Natuurlijk de chocolade paashaas en chocolade eitjes maar er zijn nog veel meer leuke chocolade geschenken. 

Via onze website kun je eenvoudig online je paaschocolade kopen. Dit betekent dat je kunt kiezen uit een leuk en uniek productassortiment van chocolade geschenken. Na het maken van je keuze kun je online je bestelling plaatsen. Onze medewerkers gaan hier direct mee aan de slag. Wij kijken naar de gewenste levertijd en houden contact met je over de afwikkeling van je bestelling. Je ontvangt altijd netjes een orderbevestiging van één van onze medewerkers. 

Natuurlijk kun je ook eerst een offerte aanvragen. Dit kan via een formulier, per e-mail of natuurlijk gewoon met de telefoon. Wij helpen je graag met een mooie offerte. Ook wanneer je afwijkende wensen hebt kun je bij ons terecht. Dan gaan we voor een mooi chocolade geschenk op maat. 

Chocolade geschenk op maat

Ben je op zoek naar een speciaal geschenk en heb je al een idee maar vond je het nog niet op onze webshop? Laat het ons weten! Onze creatieve adviseurs zetten graag samen met jou een gaaf product neer. Afhankelijk van de aantallen natuurlijk, kunnen we producten volledig op maat maken. Voor grote maar ook voor kleinere aantallen hebben wij al hele leuke oplossingen. Neem contact op en kijk wat wij voor je kunnen betekenen. 

 

Paasgeschenken.nl is onderdeel van

betaalmethodes