Leveringsvoorwaarden

Vooraf van de levering dienen de kosten van de bestelling voldaan te moeten zijn. Het is bij regelmatige bestellingen mogelijk om een debiteurennummer aan te vragen. Hiermee kan er op rekening worden gekocht.

Levertijden

Een van de meest gestelde vragen die wij binnenkrijgen is 'Wat is jullie levertijd?'. Het antwoord hierop kan echter per product, bestelmoment, productieplanning en de grootte van de bestelling verschillen. Voor de mensen producten hanteren wij een levertijd welke varieert tussen de 1 en 10 werkdagen. De exacte levertijd van een paasgeschenk kunnen wij altijd voor je nakijken. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Wij raden je aan om tijdig je bestelling te plaatsen, om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Zijn de precieze gewenste aantallen van de bestellingen nog niet duidelijk of is het ontwerp nog niet volledig? Dit is geen probleem. Wij starten pas de productie nadat het ontwerp is ontvangen, gecontroleerd en er een akkoord op de proefdruk gegeven is. Tegen die tijd kunnen de aantallen nog worden gewijzigd.

Indicatie verzendkosten

Afhankelijk van het bestelvolume en het gewicht van de zending worden de verzendkosten gebaseerd. Het is mogelijk om een indicatie te krijgen wat betreft de verzendkosten, vraag hiervoor een offerte aan. Automatisch berekent onze webshop € 14,50 verzendkosten, dit is het basistarief. Pakketten met een hoog volume leveren wij op een pallet, de kosten hiervan bedragen € 57,50. Dit zal worden berekend aan de hand van het bestelvolume, omvang van de bestelling en het totale gewicht.

Het is voordeliger om een pallet te versturen dan om enkele losse pakketten te sturen. Hiernaast voorkomt een pallet eventuele schade aan de levering! De aangepaste verzendkosten worden handmatig bevestigd en gefactureerd.

Aangezien de verzending een essentieel onderdeel is van de levering, besteden wij hieraan de grootste zorg. Onderstaand kan je een indicatie vinden van de verzendkosten die wij voor de verschillende bezorgopties hanteren.

Bezorging op één adres

  • Standaard verzendkosten zijn € 14,50 per levering.
  • Volume pakketten en kwetsbare producten worden per pallet verzonden, de verzendkosten hiervoor bedragen € 57,50.
Wij zorgen er uiteraard voor dat alle kosten overzichtelijk worden meegenomen in de offerte, dit om mogelijke verassingen te voorkomen.

Bezorging op meerdere adressen of buiten Nederland

Wanneer je ervoor kiest om een verzending om meerdere adressen en/of buiten Nederland te laten versturen, worden de verzendkosten op aanvraag berekend en verwerkt in de offerte. Voor de bezorging op meerdere adressen of buiten Nederland moet er contact met ons op worden genomen. Op basis van jouw wensen stellen we een offerte op.

Andere vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag.
E-mail: verkoop@paasgeschenken.nl
T: 078 890 77 66