Persoonlijk advies

Verzendinformatie

Wanneer je via onze website een bestelling plaatst bieden wij je de mogelijkheid om een gewenste leverdatum in te geven. Op iedere productpagina vind je een indicatie van de levertijd. Wij doen keihard ons best om de bestelling op of voor deze datum te leveren. Is dit niet mogelijk dan nemen wij altijd contact op voor overleg.

Leveringsvoorwaarden Een bestelling bij paasgeschenken.nl dient altijd betaald te zijn voordat levering van de producten plaatsvindt. Wanneer je regelmatig bestellingen plaatst bij paasgeschenken en/of één van de andere webshops van Fortune Factory dan is het mogelijk om een debiteurennummer aan te vragen en op rekening te bestellen. Levertijden Meer dan eens wordt ons gevraagd naar de levertijd van onze paasgeschenken. Terecht, want je wilt je geschenken natuurlijk wel op het juiste moment weggeven of laten bezorgen. De levertijd kan per product variëren en hangt daarnaast af van nog een aantal andere factoren:

  • Bestelmoment
  • Productieplanning
  • Aantal bestelde eenheden
In de meeste gevallen ligt de levertijd ergens tussen de 1 en 10 werkdagen. Wil je de exacte mogelijkheden weten? Neem dan gerust even contact op. Wij kunnen je dan meteen vertellen wat d mogelijkheden zijn. We gaan er altijd voor om jouw gewenste leverdatum te halen!

Indicatie verzendkosten Ons basistarief voor verzenden is € 14,50 per bestelling. Het is mogelijk dat wij noodgedwongen van deze verzendkosten moeten afwijken. Wanneer bijvoorbeeld per pallet verzonden moet worden nemen de kosten voor een zending toe. De kosten voor verzending per pallet zijn €57,50. Een pallet voorkomt schade aan de levering en bij sommige producten is dit echt nodig. Daarnaast is het bij grote aantallen noodzakelijk om gebruik te maken van een pallet. Wanneer je een grote zending hebt en een opgave wilt van de verzendkosten kun je een offerte opvragen. Hierin worden de verzendkosten meegerekend.

Bezorging op één adres • Een standaard verzending kost € 14,50 per levering. • Kwetsbare producten en volume pakketten worden verzonden per pallet. De verzendkosten hiervoor bedragen € 57,50. Wij willen alleen positief verrassen. Daarom proberen wij de verzendkosten altijd van te voren goed door te berekenen. Vraag je bij ons een offerte op dan weet je zeker dat alle kosten zijn meegenomen. De verzendkosten voor bezorging op meerdere adressen en/of buiten Nederland worden op aanvraag berekend en verwerkt in een offerte. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Is je vraag niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. E-mail: verkoop@paasgeschenken.nl T: 078 890 77 66

Paasgeschenken.nl is onderdeel van

betaalmethodes