• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering
Vacatures bij Paasgeschenken

Vacatures

Het motto van Fortune Factory is "Geluk is een gift". Het Geluk delen wij dan ook graag met anderen. Kom jij ons jonge, informele en zeer ambitieuze team versterken?

Openstaande vacatures

Momenteel hebben wij geen beschikbare vacatures, echter hebben we wel stageplaatsen beschikbaar! Denk je echter dat je een waardevolle aanvulling kunt zijn voor ons team? Probeer ons te overtuigen met een open sollicitatie. Wie weet kan je dan alsnog aansluiten bij ons jonge, informele en ook zeker ambitieuze team.
Stuur jouw CV, motivatie en eventuele portfolie naar sollicitatie@geluk.com.

Wij waarderen het wanneer iemand energie in ons bedrijf steekt, wij zullen dan ook iedere sollicitatie met aandacht bestuderen. Verwacht dan ook altijd antwoord wanneer je een sollicitatie doet.

Beschikbare stageplaatsen

Zoekende naar een stageplaats in de regio Drechtsteden? Ben jij woonachtig in Papendrecht, Dordrecht of Alblasserdam, of een andere plek uit deze regio? Mogelijk is dan één van de de onderstaande stageplaatsen geschikt voor jou! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Stage DTP (grafische vormgeving) 

Wij zijn op zoek naar een versterking voor ons E-commerce team. Kom jij binnenkort dit gezellige maar ook ambitieuze team versterken? Doe je eerste ervaring op in de DTP / Grafische Vormgeving door stage te lopen bij Fortune Factory.

Bekijk hier de vacature DTP / Grafische Vormgeving »

Stage content marketeer

Ervaring opdoen als content marketeer bij een veelzijdig en leuk bedrijf?

Bekijk hier de vacature Stage Content Marketeer »

Stage sales 

Ben jij opzoek naar een functie in de sales? Kies dan voor een stage bij Fortune Factory en doe veel ervaring op in de sales.