Filter

 • Unieke paasgeschenken
 • Advies op maat
 • Snelle levering

Paaseitjes in blikje

Voor Pasen hebben wij een groot assortiment met paaseitjes in een blikje. Grote blikken, kleine blikken, rond of rechthoekig, genoeg keuze. Naast de diverse verschillende soorten blikken zijn er ook verschillende smaken en personalisatiemogelijkheden. Zo kan jij een geschenk samenstellen die zeker gewaardeerd zal worden.

 • 8 producten

 • Paaseitjes in blikje - 175 gram

  Paaseitjes in blikje - 175 gram

  Vanaf € 4,65 € 5,63 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Paaseitjes in blikje - 250 gram

  Paaseitjes in blikje - 250 gram

  Vanaf € 6,25 € 7,56 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Paaseitjes in blikje - 700 gram

  Paaseitjes in blikje - 700 gram

  Vanaf € 13,45 € 16,27 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Pennenblik met paaseitjes

  Pennenblik met paaseitjes

  Vanaf € 4,75 € 5,75 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Treklip blikje met paaseieren - 140 gram

  Treklip blikje met paaseieren - 140 gram

  Vanaf € 4,75 € 5,75 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Paaseitjes in blik met venster

  Paaseitjes in blik met venster

  Vanaf € 5,10 € 6,17 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Blik met strik - paaseieren klein

  Blik met strik - paaseieren klein

  Vanaf € 7,95 € 9,62 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Blik met strik - paaseieren 5 KG

  Blik met strik - paaseieren 5 KG

  Vanaf € 45,00 € 54,45 incl. BTW

Blikje met paaseitjes bestellen

Het bestellen van paaseitjes in een blikje doe je gemakkelijk bij Paasgeschenken.nl. Door ons uitgebreide assortiment met ruime keuze in blikken, inhoud en personalisering zit er voor ieder bedrijf wel een blik bij die bij het bedrijf past. In ons assortiment zitten kleine paasblikjes met ruimte voor 8 paaseitjes maar ook grotere blikken met een inhoud van maar liefst 700 gram. Voor kleine- en grotere budgetten ben je ook bij blikken met paaseitjes op de juiste plek. 

Diverse soorten blikken met paaseitjes

Voor wat voor soort blik met paaseitjes ga je kiezen? Ga je voor één van de kleinere blikjes in de vorm van een paashaas of kuiken? Of kies je voor een conservenblik, pennenblik of een standaard blik? Grote blikken, kleine blikken, de keuze is reuze. Naast het formaat van de blikken is de inhoud ook niet bij alle blikken hetzelfde. De meeste blikken hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen een massieve- of hazelnoot praline mix, deze zijn beide met drie verschillende smaken, namelijk puur, melk en wit. Bij enkele blikken zitten er bijzondere mini kievitseitjes in. 

Personalisatiemogelijkheden op de blikken

De meeste blikken in ons assortiment hebben de mogelijkheid om een label op het blik te ontwerpen. Maak de keuze tussen de standaard paaslabels die wij voor je gemaakt hebben met hierbij toegevoegd je eigen logo of maak volledig je eigen ontwerp label. Bij andere blikken is er de mogelijkheid om een bedrukking toe te voegen aan het deksel van het blik. Hulp nodig bij het ontwerpen van een label of dekselbedrukking? Laat onze creatieve afdeling aan de slag gaan met het maken van een ontwerp voor je bedrijf.