Wie zijn wij?

Fortune Factory

Paasgeschenken.nl is onderdeel van Fortune Factory b.v. dé specialist voor promotionele artikelen, leuke bedankjes en weggevertjes voor promotionele acties, beurzen, een opening of evenement. Op Geluk.com vind je heel ons brede, originele assortiment. Wij willen ons graag onderscheiden in de relatiegeschenkenbranche. Daarom vernieuwen wij constant ons. Wij bieden giveaways en geschenken aan die je nergens anders vindt. Of het nu gaat om 50 bedankjes voor bezoekers van een evenement of om 1.000.000 Fortune Cookies voor een instore actie van een winkelketen, wij doen er alles aan om jouw bestelling perfect te leveren.

Paasgeschenken en giveaways

Bij paasgeschenken.nl draait alles om Pasen. Steeds meer wordt Pasen gebruikt als een moment om waardering te uiten naar personeel of relaties. Een mooi moment om verrassend uit de hoek te komen en een positieve boost aan de onderlinge relatie te geven. Hiervoor vind je in ons assortiment paasgeschenken en giveaways geheel afgestemd op Pasen. Je kunt ze vrijwel altijd voorzien van een persoonlijke boodschap en je eigen logo of huisstijl.

Bij ons staat Geluk centraal

Binnen Fortune Factory is geluk als vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Wij maken onze klanten graag gelukkig. Dit willen we doen door mooie, verrassende en leuke producten. Minstens even belangrijk vinden wij een goede omgang met onze relaties. Niet alleen duidelijke afspraken maar ook fijn contact, dat hebben wij hoog in het vaandel!