Filter

  • Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Kievitseitjes

Kievitseitjes van chocolade kan je kopen in veel kleuren en smaken. Onze Paasgeschenken met kievitseitjes kunnen bijna altijd voorzien worden van een personalisatie en zijn daarnaast ook in bulk te bestellen. Kievitseitjes zijn in bulk al vanaf 5 kg te bestellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chocolade kievitseitjes bestellen

Chocolade kievitseitjes weggeven als Paasgeschenk? Dat is een heel goed idee! Je kunt ze verpakking op veel manieren en personaliseren zodat ze enorm goed zijn in te zetten als relatiegeschenk. Daarnaast zijn ze ook in bulk te bestellen. De beschikbare kleuren kievitseitjes zijn: Champagne, grijs, wit, bruin, abrikoos, blauw, geel en groen.

Luxe kievitseitjes

Ten opzichte van de gewone paaseitjes, zijn onze luxe kievitseitjes net iets meer speciaal. Dit maakt de uitstraling van de producten ook beter. Door deze luxe kievitseitjes als paasgeschenk te geven aan personeel en relaties, kan je laten zien wat ze voor jou en het bedrijf betekenen.

Geschenken met personalisatie

Onze relatiegeschenken, ook die waar kievitseitjes in voorkomen, kunnen gepersonaliseerd worden. Relatiegeschenken zijn enorm krachtig wanneer ze voorzien zijn van een leuk ontwerp en een eigen logo. Daarom kan je bij al onze geschenken dit doen. Stickers, topkaartjes, wikkels en bedrukking zijn allemaal naar eigen hand te zetten. Ze kunnen aansluiten bij de stijl van jouw organisatie of bedrijf, samen met de kievitseitjes worden de geschenkjes dan echte Paasgeschenk toppers!