Persoonlijk advies

Paaseitjes bestellen? O.a. paaseieren in grootverpakkingen, zakjes en als geschenken

Je kunt bij ons paaseitjes bestellen in diverse verpakkingen zoals zakjes, doosjes, kistjes of hele unieke verpakkingen. Wij leveren grootverpakkingen met chocolade paaseieren, maar je kunt ook zeker voor je paasgeschenken gevuld met paaseitjes bij ons terecht. Bestel online een leuk geschenk voor personeel of relaties. Bekijk ons assortiment of vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Ook hebben wij leuke mogelijkheden voor een leuke postmailing in paasthema.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 85

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 85

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Paasgeschenken met paaseitjes bestellen

De paaseitjes die je per e-mail, telefoon of via onze website online kunt bestellen zijn verpakt in diverse zakjes, (snoep)potten, blikken en doosjes. Zo is er voor elk budget een passend paasgeschenk of -weggevertje. Van een mini eierdoosje gevuld met 6 praline paaseitjes, papieren zakjes met chocolade eieren, tot een grote snoeppot met wel 1500 gram chocolade eitjes. Je bestelt je paasetijes eenvoudig en snel bij Paasgeschenken.nl

Uiteraard zijn al onze geschenken met chocolade eitjes te personaliseren. De manier waarop wij het product persoonlijk kunnen maken verschilt per product. Denk bijvoorbeeld aan een sticker op een eierdoosje, een label om de romp van een blik of een topkaartje om een zakje mee te sluiten.

Voor het personaliseren van de cadeau's kun je kiezen uit één van onze standaard paasontwerpen. Jaarlijks vernieuwen wij een aantal van de standaardontwerpen zodat je altijd een nieuw label kunt bestellen. Hier voegen wij dan het bedrijfslogo en eventueel een korte tekst aan toe. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren en zo het geschenk helemaal in eigen huisstijl te kopen. Wil je dit graag maar heb je zelf niet de grafische kennis in huis? Dan kun je altijd één van onze grafische medewerkers inschakelen. Zij maken een prachtig ontwerp op basis van jouw huisstijl!

Chocolade paaseieren

Kies voor de vulling uit massieve paaseitjes of paaseitjes met praliné vulling. Dit zijn de standaard paasei vullingen in de webshop, maar daarnaast kunnen wij de producten ook vullen met kievitseitjes of chocolade eitjes in een bepaalde kleur folie. Zo pas je de inhoud van jouw geschenk of zakje eitjes aan, aan de huisstijl van het bedrijf of de organisatie. De paaseieren gesorteerd op kleur zijn verkrijgbaar in melk, puur en wit, met diverse vullingen.

Paasgeschenken.nl is onderdeel van

betaalmethodes