Persoonlijk advies

Bestellen & Betalen

Heb je een mooi paasgeschenk gezien maar wil je nog wat meer informatie over onze bestelprocedure? Dan hebben we voor jou de belangrijkste informatie op een rijtje gezet.

Direct bestellen

Je kunt via paasgeschenken.nl direct online je order plaatsen. Op deze manier verweken wij veel van onze orders. Door middel van de opties kun je jouw product samenstellen. Je krijgt altijd een orderbevestiging en een digitale drukproef (indien drukwerk is besteld). Zo weet je zeker dat jouw bestelling tip top in orde is.

Liever eerst een offerte?

Natuurlijk kun je bij ons ook eerst een offerte krijgen. Op iedere productpagina kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Heb je liever persoonlijk contact? Dat begrijpen wij. Pak gerust de telefoon. Een van onze medewerkers staat je graag te woord!

 

Artikelinformatie

Ieder product in onze webshop heeft zijn eigen artikelinformatie. Hierin lees je veel terug over de samenstelling van het artikel, de specifieke eigenschappen en de aanlevering van het drukwerk.

Wat zijn instelkosten?

In veel gevallen rekenen wij eenmalige instelkosten. Dit zijn kosten die veelal te maken hebben met de productie van het drukwerk. Denk hierbij aan het druk klaar maken van bestanden, het maken van drukplaten en het instellen van de machines.

Minimale afname Wij hebben voor onze producten een minimale afname ingesteld. Deze verschilt per product. De minimale afname is afhankelijk van diverse zaken. Soms zijn wij genoodzaakt om de minimale afname pas te laten starten bij hele grote aantallen, in andere gevallen kunnen wij juist ook kleinschalig produceren. Over het algemeen hebben wij voor ieder aantal een mooi product beschikbaar.

Personaliseren

Je kunt zo goed als alle geschenken in onze webshop personaliseren. Een directe bedrukking, een eigen label, topkaartjes, kaarten. De mogelijkheden zijn enorm.

Bij de meeste producten is op de productpagina een stramien (werktekening) toegevoegd die je kunt gebruiken om je eigen ontwerp aan te leveren. Wij controleren altijd of het aangeleverde werk inderdaad klopt. Je ontvang altijd een digitale proef van ons.

Heb je wel een idee over de opmaak van jouw geschenk, maar laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan bij het plaatsen van je bestelling je ideeën en wensen aan, dan maken wij voor jou tegen een kleine meerprijs een passend ontwerp. Wij passen dit ontwerp helemaal aan tot jij tevreden bent.

Let op! Je hoeft overigens bij het plaatsen van je bestelling geen ontwerp te uploaden. Dit kan ook op een later moment. Zo kunnen wij je bestelling alvast in behandeling nemen, terwijl jij het design nog even de aandacht geeft die het verdient.

Je ontwerp later mailen?

Is je ontwerp helemaal af? Lever het digitale bestand dan aan door te reageren op je orderbevestiging. Jouw contactpersoon binnen Fortune Factory, het bedrijf achter paasgeschenken.nl zorgt ervoor dat onze grafische afdeling alles in order maakt.

De grafische afdeling checkt het ontwerp en zal bij eventuele vragen contact met je opnemen. Als het ontwerp aan alle eisen voldoet ontvang je van een proefdruk voor akkoord.

Wij sturen altijd een proefdruk!

Of je nu zelf een ontwerp hebt aangeleverd of het ons hebt laten maken: wij sturen altijd een proefdruk ter controle. Bekijk de proefdruk goed en geef wijzigingen of toevoegingen aan ons door. Je bestelling gaat pas in productie wanneer wij een akkoord op de proefdruk hebben ontvangen.

Bestanden aanleveren

Aanlevering va digitale bestanden kan in diverse formaten. PDF, Ai, PSD of Jpeg. Voor PSD en Jpeg bestanden geldt een minimale resolutie van 300 DPI. Lever jij je ontwerp in PDF of Ai aan? Sluit dan de afbeeldingen in en zet de tekst om naar lettercontouren.

 

Bevestiging

Als jij een bestelling plaatst via onze webshop ontvang je, als de order goed is ontvangen, automatisch een bevestiging. Je bestelling wordt vervolgens in behandeling genomen en binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling, ontvang je van ons een orderbevestiging en factuur op het opgegeven e-mailadres. Controleer altijd goed de orderbevestiging, zijn er onjuistheden? Dan horen wij dit graag van je.

Betalen

Een online betaling wordt standaard afgehandeld via Multisafepay. Je kunt bij ons betalen met Ideal, Visa, Mastercard, Paypal, American Express en Mistercash. Tevens kun je betalen op factuur. Wanneer de betaling goed is ontvangen krijg je een automatische bevestiging. Wij verwerken je bestelling vervolgens handmatig en mailen de definitieve orderbevestiging en factuur naar het opgegeven e-mailadres. Een levering vindt plaatst na ontvangst van de betaling.

Betalen op rekening

Voor bestaande en terugkerende klanten bestaat de mogelijkheid op rekening te leveren. De voorwaarden en betalingstermijn stemmen wij persoonlijk met je af.

Vragen aan onze verkoopafdeling?

Mail: verkoop@paasgeschenken.nl

Bel: 078 890 77 66 Vragen over facturen en betalingen?

Mail: facturen@fortunefactory.nl Bel: 078 699 08 41

Paasgeschenken.nl is onderdeel van

betaalmethodes