Als je via Paasgeschenken.nl een bestelling wilt gaan plaatsen of een betaling wilt doen, kunnen wij je hier natuurlijk bij helpen. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers. Voor het grootste gedeelte van je vragen over het bestellen & betalen zullen wij op deze pagina al een antwoord hebben.

Direct online een bestelling plaatsen

Je kunt via paasgeschenken.nl direct online je order plaatsen. Op deze manier verweken wij veel van onze orders. Door middel van de opties kun je jouw product samenstellen. Je krijgt altijd een orderbevestiging en een digitale drukproef (indien drukwerk is besteld). Zo weet je zeker dat jouw bestelling tip top in orde is. Het betalen van deze bestelling kan op meerdere wijzen, zo kan het snel online worden afgerekend maar zijn er ook diverse andere mogelijkheden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Liever eerst een offerte?

Natuurlijk kun je bij ons ook eerst een offerte krijgen. Op iedere productpagina kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Heb je liever persoonlijk contact? Dat begrijpen wij. Pak gerust de telefoon. Een van onze medewerkers staat je graag te woord!

Artikelinformatie

Ieder product in onze webshop heeft zijn eigen artikelinformatie. Hierin lees je veel terug over de samenstelling van het artikel, de specifieke eigenschappen en de aanlevering van het drukwerk. Afhankelijk van het soort geschenk kan er bijna altijd wel één of meerdere personalisatie opties aan het product worden toegevoegd

Mogelijke opties van personalisatie welke onze Paasgeschenken met zich mee brengen zijn:

  • Een van onze standaard ontwerpen met hierbij je eigen tekst en/of logo
  • Eigen ontwerp bedrukking
  • Ontwerp door Fortune Factory

Wat zijn instelkosten?

In veel gevallen rekenen wij eenmalige instelkosten. Dit zijn kosten die veelal te maken hebben met de productie van het drukwerk. Denk hierbij aan het druk klaar maken van bestanden, het maken van drukplaten en het instellen van de machines.

Minimale afname

Je kunt zo goed als alle geschenken in onze webshop personaliseren. Een directe bedrukking, een eigen label, topkaartjes, kaarten. De mogelijkheden zijn enorm. Bij de meeste producten is op de productpagina een stramien (werktekening) toegevoegd die je kunt gebruiken om je eigen ontwerp aan te leveren. Wij controleren altijd of het aangeleverde werk inderdaad klopt. Je ontvang altijd een digitale proef van ons. Heb je wel een idee over de opmaak van jouw geschenk, maar laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan bij het plaatsen van je bestelling je ideeën en wensen aan, dan maken wij voor jou tegen een kleine meerprijs een passend ontwerp. Wij passen dit ontwerp helemaal aan tot jij tevreden bent. Let op! Je hoeft overigens bij het plaatsen van je bestelling geen ontwerp te uploaden. Dit kan ook op een later moment. Zo kunnen wij je bestelling alvast in behandeling nemen, terwijl jij het design nog even de aandacht geeft die het verdient.

Personaliseren van de geschenken

Wij hebben diverse mogelijkheden voor personalisering. Deze vind je terug bij onze producten. Wanneer je een blik hebt uitgekozen en deze met bedrukking, embossing of eigen label wilt bestellen dan hebben wij natuurlijk het juiste drukwerk nodig.

Je kunt bij het plaatsen van je bestelling het drukwerk meesturen. Heb je het drukwerk nog niet klaar? Geen probleem, dit kun je altijd later toesturen.

Je ontwerp later mailen?

Is je ontwerp helemaal af? Lever het digitale bestand dan aan door te reageren op je orderbevestiging. Jouw contactpersoon binnen Fortune Factory, het bedrijf achter paasgeschenken.nl zorgt ervoor dat onze grafische afdeling alles in order maakt. De grafische afdeling checkt het ontwerp en zal bij eventuele vragen contact met je opnemen. Als het ontwerp aan alle eisen voldoet ontvang je van een proefdruk voor akkoord.

Wij sturen altijd een proefdruk!

Of je nu zelf een ontwerp hebt aangeleverd of het ons hebt laten maken: wij sturen altijd een proefdruk ter controle. Bekijk de proefdruk goed en geef wijzigingen of toevoegingen aan ons door. Je bestelling gaat pas in productie wanneer wij een akkoord op de proefdruk hebben ontvangen.

Aanleveren van bestanden

Aanlevering va digitale bestanden kan in diverse formaten. ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd. Voor PSD en Jpeg bestanden geldt een minimale resolutie van 300 DPI. Lever jij je ontwerp in PDF of Ai aan? Sluit dan de afbeeldingen in en zet de tekst om naar lettercontouren.

Bevestiging van de bestelling

Als jij een bestelling plaatst via onze webshop ontvang je, als de order goed is ontvangen, automatisch een bevestiging. Je bestelling wordt vervolgens in behandeling genomen en binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling, ontvang je van ons een orderbevestiging en factuur op het opgegeven e-mailadres. Controleer altijd goed de orderbevestiging, zijn er onjuistheden? Dan horen wij dit graag van je.

Betalen

Een online betaling wordt standaard afgehandeld via Multisafepay. Je kunt bij ons betalen met Ideal, Visa, Mastercard, Paypal, American Express en Mistercash. Tevens kun je betalen op factuur. Wanneer de betaling goed is ontvangen krijg je een automatische bevestiging. Wij verwerken je bestelling vervolgens handmatig en mailen de definitieve orderbevestiging en factuur naar het opgegeven e-mailadres. Een levering vindt plaatst na ontvangst van de betaling.

Betalen op rekening

Voor bestaande en terugkerende klanten bestaat de mogelijkheid op rekening te leveren. De voorwaarden en betalingstermijn stemmen wij persoonlijk met je af.

Vragen aan onze verkoopafdeling?