Persoonlijk advies

Laat je inspireren en adviseren

Voor een verrassende paasgift ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons creatieve team meedenken en samen met jou het perfecte paasgeschenk selecteren. Onze ervaring met binnen het vakgebied is meer dan eens van waarde voor onze klanten. Voor geschenken maar ook voor producten die meedraaien in een campagne. Zo ben je zeker van een vrolijk Pasen!

Vraag vrijblijvend advies

Ieder jaar voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment. Wij willen geen doorsnede paasgeschenken leveren, maar net even iets anders. Ook dit jaar hebben wij weer een aantal leuke nieuwe concepten.

Paaspallet

Adviseur Jessica

pijltje 1
Advies nodig?
Specialist wanneer het aankomt op speciale verpakkingen. Jessica denkt graag met jou mee. Jouw paasgeschenk krijgt een boodschap en wordt een unieke presentatie van je bedrijf.

Je kunt Jessica een mail sturen,
of bereiken via 078-8907766.

Wanneer iemand een idee heeft en je kunt dit vertalen naar een mooi product, dan geeft dat een ontzettend goed gevoel.

eitjes in gekleurd eierdoosje
Adviseur Rolf

pijltje 2
Advies nodig?
Met Pasen is Rolf helemaal in zijn element. Frisse ideeën leiden tot unieke geschenken. Neem gerust contact met hem op om te sparren over jouw geschenken of producten voor je campagne.

Rolf kun je telefonisch bereiken op 078-8907766 of mailen.
Hij helpt je graag verder.

Naast de klassieke paasgeschenken zoals bijvoorbeeld een paasstol zijn er nog veel meer leuke geschenken. Zo is Pasen enorm goed te combineren met het voorjaar.

Paastaart in blik

Adviseur Esmee

pijltje 3 Wanneer je jouw opdracht bij Esmee plaatst weet je zeker dat ze er alles aan doet om een perfect product te leveren. Op tijd en geheel volgens afspraak.

Vragen? Esmee staat je graag te woord.
Mail of bel Esmee op 078-8907766.

Meedenken over verrassende reclamecampagnes of een persoonlijk product adviseren voor werknemers, wij denken graag mee!

weckpot medium
Pim

pijltje 4
Fortune Cookies, Louis van Gaal zou zeggen ‘’that’s another cook’’. De mogelijkheden van dit koekje zijn namelijk bijna oneindig! Pim neemt je graag mee op reis door dit universum van mogelijkheden. Voor hem is dit gesneden koek.

Mail of bel Pim op 078-8907766.

In alle gevallen ben je bij ons aan het goede adres!

Voor een kleine attentie aan je medewerkers, een originele giveaway voor een beurs of evenement, of een relatiegeschenk rond de feestdagen? Wij helpen je graag verder.

team foto
advies geschenken

Naam (verplicht)

Bedrijf

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Je bericht/idee/vraag

Paasgeschenken.nl is onderdeel van

betaalmethodes