Chocolade geschenken om je vingers bij af te likken

Chocolade geschenken om je vingers bij af te likken

‘A balanced diet is chocolate in both hands’’, hier zijn wij het 100% mee eens. Er is toch niets lekkerder dan een stukje chocolade op z’n tijd. Gun jij al je relaties en collega’s ook een verwenmoment? Wij hebben speciaal voor jou de heerlijkste geschenken uitgezocht. Het prettige gevoel wat je krijgt als je chocolade eet komt door de structuur, aroma en de smaak. Wil je ook altijd je vingers erbij aflikken als je chocolade eet? Dat is niet zo gek, want het eten van chocolade werkt verslavend.

Paastelegram

Paastelegram Pasen   Paashocolade eten is absoluut geen straf, maar de paasgeschenken weggeven is ook wel heel erg leuk. Gebruik een moment zoals het paasontbijt op je werk om je collega's te verrassen. Met de Paastelegram geef je een boodschap weg, helemaal geschreven in chocolade. De Paastelegram is gemaakt van ambachtelijke Belgische chocolade en is verkrijgbaar in cijfers, symbolen en leestekens. Je kan de telegram gewoon via de post versturen.

Chocolade Paaseieren in een glazen pot

Snoeppot met kleuren paaseitjes Bij Pasen horen natuurlijk eieren. Voor iedereen die niet 5 kilo wil aankomen in 2 weken, zijn er genoeg manieren om jezelf op werk of thuis af en toe te trakteren op chocolade, zonder dat je spijt krijgt. Geniet ervan maar eet met mate(n). 1. Doe iedere keer als je een paasei eet 10 push ups moet doen naast je bureau. 2. Plaats de glazen pot met paaseieren in de kantine. Zo kunnen ook al je collega’s genieten van de paaseieren en heb je een goede reden om even weg te gaan van je werkplek. Je verbrand toch weer 10 calorieën per loopje. 3. Wees sociaal en deel je zakje met paaseieren met je collega’s. Zo voorkom je dat je de zak in één keer opeet en niet misselijk zal worden.

De Paashaas is onmisbaar

Mini paashaas met eigen label De paashaas himself is er ook bij dit jaar. De minipaashaas is verpakt in een full colour bedrukt wikkel. Deze wikkel kan je helemaal zelf vormgeven en personaliseren. Laat je boodschap achter op het ontwerp. Heb je een leuk idee? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder. Benieuwd naar al onze Paaschocolade? Bekijk hier ons aanbod.