Gepersonaliseerde paasgeschenken met paaseitjes bestellen? Bekijk ons paasassortiment

Gepersonaliseerde paasgeschenken met paaseitjes bestellen? Bekijk ons paasassortiment

Zondag 17 april 2022 is het weer Pasen. Het vrolijke feest valt in misschien wel de mooiste tijd van het jaar; de lente. Alle planten beginnen weer met groeien, de bloemen komen prachtig tot bloei! Deze prachtige en vrolijke tijd is dan ook perfect om klanten, relaties en personeel te bedanken. Verstop de niet met Pasen te missen Paaseitjes in dit bedankje. Zo laat je je waardering spreken en geef je gelijk een boost voor de rest van het jaar.

Paaseitjes in paasgeschenken

Smaken paaseitjes grootverpakkingPasen vieren zonder paaseitjes kan natuurlijk niet. Deze overheerlijke chocolade lekkernijen mogen absoluut niet ontbreken. Paaseitjes zijn er in een grote variatie aan soorten, smaken, groottes en uitvoeringen. Er is voor iedereen wel een perfect eitjes  bij. Zo zijn er de welbekende massieve paaseitjes in de smaken melk, puur en wit maar ook een hele boel paaseitjes met speciale vulling. Je kunt paaseitjes bestellen met een sinaasappel, butterscotch, praliné vulling en nog veel meer. Check het overzicht hiernaast met alle paaseitjes!

De chocolade eitjes zijn bovendien perfect te verwerken in een enorm breed scala aan paasgeschenken. Blikjes, zakjes of andere te verpakkingen kan je laten vullen met deze heerlijke eitjes in je favoriete smaken. Hiernaast bieden we ook nog iets bijzonders aan. Je kunt je geschenken bedrukken met een eigen design en logo, zo heb je een lekker, vrolijk en persoonlijk paasgeschenk. Hoe leuk is dat!

Schenk geluk met een lekker paaseitje

Met een chocolade paaseitje spreek je je waardering op een leuke en bovenal lekkere manier uit. Een mooi persoonlijk geschenk met paaseitjes geeft elke medewerker en zakelijke relatie een boost! We laten je een aantal mooie geschenken en weggevertjes met chocolade paaseitjes zien.

Paascadeaus met bedrukking

Paaseitjes in gekleurde blikken

Prachtige en vrolijk gekleurde blikken met handige klipsluiting gevuld met heerlijke paaseitjes. Welke paaseitjes in het blikje gaan kies jij zelf. Ga je voor de traditionele massieve paaseitjes of speciale en premium praliné paaseitjes?

Het blikje wordt op het deksel voorzien van mooie sticker. Maar wat staat er op de sticker? Dat kan je zelf bepalen! De sticker wordt haarscherp en in full colour bedrukt met een ontwerp, logo en tekstje naar keuze. Zo maak je dit geschenk nog specialer én persoonlijk!


Persoonlijk doosje met paaseitjes via de postPaasmailings via de post

Dit jaar werken meer mensen vanuit huis en ook relaties zitten natuurlijk niet altijd om de hoek. Je thuiswerkend personeel en zakelijke relaties toch bereiken en bedanken met Pasen? Stuur ze een mooi verzenddoosje gevuld met paaseitjes en een persoonlijke kaart via de post. Stuur ons een adressenbestand en wij regelen alles voor je!

Het doosje zelf kan voorzien worden van een speciale en persoonlijke bedrukking, ditzelfde geldt voor de kaart. Het ontwerp voor het doosje en de kaart kan je zelf maken, maar ook staat onze grafische afdeling voor je klaar!


Prosecco en paaseitjes in geschenkdoos

Wijnkistje met Prosecco en Paaseitjes

Op zoek naar een mooi en stijlvol paasgeschenk voor zakelijke relaties? Dan is dit wijnkistje gevuld met prosecco en en paaseitjes echt wat voor jou. De Bottega prosecco is van hoge kwaliteit en wordt speciaal voor jou vanuit Italië geïmporteerd. Daarnaast kan je zelf kiezen welke paaseitjes er in het kistje komen.

Het stijlvolle houten kistje wordt afgesloten met een schuifdeksel. Deze deksel bedrukken we graag voor je met een logo, tekst en/of eigen ontwerp. Deze bedrukking is in kleur en haarscherp. Met een persoonlijke bedrukking op het deksel geef je een werkelijk onvergetelijk geschenk weg!


Zakje met paaseitjesPaaseitjes in blokzakje 250 gram royal brinkman

Een klein maar van waardering sprekend weggevertje voor personeel of op een evenement? Kies dan één van onze zakjes gevuld met paaseitjes. De zakjes verschillen qua inhoud en naast plastic zakjes kan je ook kiezen voor leuke papieren zakjes met een venster.

De doorzichtige zakjes worden afgesloten met een topkaartje naar eigen ontwerp en de papieren zakjes met een sticker naar eigen ontwerp. Met een keuze maken voor het perfecte paasgeschenk helpen we je graag. Neem vrijblijvend contact op!