Grootverpakkingen met paaseitjes bestellen? Zie onze mogelijkheden

Grootverpakkingen met paaseitjes bestellen? Zie onze mogelijkheden

Vaak zien we dat bedrijven of organisaties paaseitjes online willen bestellen. Ze zijn dan vaak op zoek naar paaseitjes in grootverpakking, ookwel paaseitjes in bulk. Natuurlijk helpen wij als Paasgeschenken.nl iedereen graag! We hebben dan ook een breed assortiment paaseieren opgebouwd en deze zijn allemaal ook in grootverpakking te bestellen. We vertellen je hieronder graag meer over alle smaken, kleuren en mogelijkheden!

Paaseitjes in Grootverpakking bestellen

Je kan gemakkelijk via onze webshop bulkverpakkingen van de chocolade eitjes bestellen. We hebben een breed assortiment opgebouwd met ruim 20 kleuren en smaken en je kan kiezen voor onder andere massieve eitjes, eitjes met praliné vulling of voor de speciale chocolade kievitseitjes. Bestellen kan al per kilo en ze worden zo snel mogelijk geleverd!

Massieve Paaseitjes

Massieve paaseitjes grootverpakking

Je kan voor de traditionele en altijd lekkere massieve paaseitjes kiezen. Je kan dan een normale mix bestellen van melk, puur en wit of stel zelf een kleuren- en smakencombinatie samen!
Heb je bijvoorbeeld een bepaalde smaak of kleur in gedachte? Het kan allemaal! Bekijk onze paaseitjes op kleur en stel je eigen mix samen! Gemakkelijk, snel en alle combinaties mogelijk!

Paaseitjes met praliné vulling

Praliné paaseitjes grootverpakking

Ook bieden we natuurlijk de iets luxere chocolade eitjes aan; de eitjes met praliné vulling. Deze eitjes zijn vanbinnen gevuld met één van de heerlijke smaken. Bestel onze praliné paaseitjes mix of stel weer je eigen mix samen en kies uit onze paaseitjes op kleur. Zo kies je helemaal zelf de smaken die je wilt en de hoeveelheid die je wilt.

Smaken paaseitjes

Smaken paaseitjes grootverpakking

Luxe Chocolade kievitseitjes

paaseitjes grootverpakking bestellen

Naast de 2 bovenstaande Paaslekkernijen bieden we nog een derde en minstens net zo leuke en lekkere optie aan. Luxe chocolade kievitseitjes zijn namelijk minstens net zo lekker en zien er door hun felle kleuren met spikkeltjes enorm aantrekkelijk uit! Ook zijn deze kievitseitjes ietsjes groter dan massieve of praliné eitjes. Er zijn wel meer dan 10 smaken en kleuren beschikbaar!

Bestel hier jouw Luxe Kievitseitjes »

Relatiegeschenken met paaseitjes

Paasgeschenken.nl helpt je graag aan het ideale paasgeschenk. Dit kunnen paaseitjes in grootverpakking zijn, maar we hebben daarnaast nog een enorm paasassortiment met verschillende lekkernijen en zelfs personalisaties opgebouwd. Zo kan je een Paas-relatiegeschenk laten maken gevuld met paaseitjes of kievitseitjes met een persoonlijke bedrukking of speciaal ontworpen sticker. De mogelijkheden zijn ein-de-loos! Ontdek onze Paascadeaus!