De leukste paaspakketten om weg te geven

De leukste paaspakketten om weg te geven

Pasen staat weer voor de deur! Pasen is een kleurrijk feest en viert dat de natuur weer tot leven komt en dat de temperatuur eindelijk weer wat hoger wordt. Ook is het een ideaal moment om je collega's te verrassen met prachtige paaspakketten gevuld met heerlijke producten en voorzien van een unieke bedrukking naar keuze. Met speciale paaspakketten geef je iedereen een krachtige boost voor de rest van het jaar.

Paaspakket met bedrukking bestellenpaaspakket wijnkistje prosecco

Een paaspakket wordt gevuld met diverse heerlijke voorjaarsproducten en ook de chocolade paaseitjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. De paaspakketten kennen altijd een vrolijk uiterlijk en zijn een waar genot om weg te geven en te ontvangen. Dat zijn de pakketten helemaal wanneer je de geschenken hebt voorzien van een unieke bedrukking in eigen huisstijl en met logo's naar keuze.

Al onze paaspakketten kan je volledig naar je eigen hand zetten. Je kan het pakket zelf bedrukken met een ontwerp naar keuze of geef stickers, labels of kaartjes een mooi design mee. Zo maak je van een aantrekkelijk en heerlijk geschenk een echt persoonlijk paaspakket.

Onze pakketten voor Pasen

We werken jaarlijks aan een sterk assortiment paasgeschenken. Ook bij onze paaspakketten heb je genoeg keuze. Er zijn diverse pakketten met diverse vulling en volop personalisatiemogelijkheden. We laten je hieronder alvast een aantal zien.

Wijnkistje met paaseitjes en likeurpaaspakketten wijnkistje likeur

Één van de meest populaire paasproducten uit de vorige jaren. Een prachtig wijnkistje gevuld met paaseitjes en een lekker flesje likeur. Het deksel van het wijnkistje is bovendien jouw witte doek. Hier laat je een prachtig, aantrekkelijk en vrolijk ontwerp terugkomen met eigen logo, kleuren en ontwerp. De bedrukking is natuurlijk altijd haarscherp en volledig in kleur!


Mini paaspalletMini paaspallet paaspakket

Een paaspakketje gevuld met een grote diversiteit aan heerlijke paasproducten en -lekkernijen. Het mini paaspallet wordt onder anderen gevuld met roomboter paaskransen, chocolade paaseitjes, een gekleurd eierdoosje met praline paaseitjes en paasschuimpjes. Op het doosje op de mini pallet kan je een prachtige grote sticker laten plaatsen en op verschillende producten die in het doosje worden verstopt kan je ook persoonlijke tintjes terug laten komen, natuurlijk altijd naar eigen ontwerp.


Geluksvogel paaspakketGeluksvogel paaspakket

Voor de geluksvogels in het bedrijf! Een prachtig paaspakket gevuld met heerlijke producten voor thuis, maar ook voorzien van 'groene' producten voor in de tuin of voor de vogels. In het paaspakket vind je heerlijke chocolade paaseitjes in verschillende smaken, een jute zakje met bloembollen, een zadenslinger, voer voor geluksvogels en zelfs een mooi houten vogelhuisje.

Paaspakketten advies!

Vragen over onze paaspakketten of de bedrukkingsmogelijkheden? Schroom niet om even, geheel vrijblijvend, contact met ons op te nemen en stel ons al je vragen. Ook zijn we, dankzij jarenlange ervaring, goed in staat je advies op maat te geven. We helpen je graag aan het ideale paaspakket, met bedrukking en de door jouw gewenste vulling!