Maak je paasgeschenken persoonlijk met deze tips

Maak je paasgeschenken persoonlijk met deze tips

In de afgelopen jaren is het steeds populairder geworden om met Pasen vrolijke paascadeautjes uit te delen aan je zakelijke relaties en aan je personeel. Daar is iedere ontvanger super blij mee want paasgeschenken zijn altijd vrolijk of smakelijk. Maar wil je de volgende keer extra uit blinken met een paasgeschenk? Dan is een gepersonaliseerd cadeau met Pasen het perfecte idee om extra op te vallen. In deze blog geven wij jouw een aantal tips over hoe je een paasgeschenk persoonlijker kan maken.

Tip 1: onderzoek de wensen van de ontvanger(s)

Juist, het hoeft niet altijd een moeilijke tip te zijn maar toch vergeten veel mensen wat de ontvanger nou eigenlijk leuk vindt. Het is belangrijk om na te vragen wat de wensen zijn van de ontvangers. Je wilt bijvoorbeeld een wijnkistje met prosecco geven, maar dan blijkt het dat de ontvanger geen alcohol drinkt. Dit moet je net weten want dan kun je de prossecco 0.0% bestellen. Onderschat de wensen van jouw ontvangers dus niet en vraag het na.

Tip 2: persoonlijke kaart

Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein het paasgeschenk is want een persoonlijke kaart past er altijd wel bij. Op een persoonlijke kaart kun je de ontvangers bedanken of een fijn Pasen wensen. Door dit te doen voelt het geschenk persoonlijker aan, vooral als je van plan bent om honderden paasattenties te versturen. Dan is een persoonlijke kaart een mooie touch aan jouw paasgeschenken. Wil je het helemaal perfect maken? Schrijf de persoonlijke kaart met de hand, dit zorgt gegarandeerd voor een positief effect.

Tip 3: voeg je logo toeDutch-Cabin-Group-Pasen

Je bedrijfslogo toevoegen aan je paaspakketten is niet alleen persoonlijk maar je werkt ook nog eens aan je merkbekendheid. Een logo toevoegen is dus een dubbele win zowel voor de ontvanger als voor jou. De ontvangers zien elke keer het logo op het paaspakket en ze worden er dan weer aan herinnerd aan de waardering die ze kregen. Vervolgens laten de ontvangers het originele paaspakket zien aan andere mensen en die zien dan jouw logo, daardoor kun je dus ook gelijk je merk promoten.

Tip 4: een aandenken bij een speciale gebeurtenis

Misschien sta je er niet bij stil maar geef een paascadeau dat past bij een speciale of recente gebeurtenis die je hebt beleefd met de ontvanger(s). Een voorbeeld kan zijn dat je ooit een bedrijfsuitje hebt gehad bij een boer op de boerderij en dat je daarbij aan de slag ging met je groene vingers. Iedereen vond dat een super leuk uitje. Dan is het leuk om een groen duurzaam paascadeau te geven. Want iedereen heeft daar een unieke herinnering aan.

Tip 5: zorg voor een beleving

Mensen krijgen de hele tijd dingen, de kans is dan groot dat ze het zijn vergeten. Waarschijnlijk herinneren mensen zich een klein aantal geschenken van de afgelopen feestdagen. Organiseer een middag of avondje uit en deel dan de paasgeschenken uit. Een beleving hoeft niet duizenden euro’s te kosten, het moet gewoon vanuit je hart komen. Zorg dat je de ontvangers verras en zorg voor een unieke beleving als je het paasgeschenk wilt geven. Ze zullen deze keer een origineel paasgeschenk onthouden want hij was afkomstig van jou.

Een persoonlijk paascadeau schept een vertrouwde band tussen de ontvanger en de gever. Door middel van een gepersonaliseerd cadeau behoud je de connectie. Ieder mens is dol op een gepersonaliseerd cadeautje met Pasen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten paasgeschenken die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Bekijk alle paasgeschenken door op de button te klinken.