De nieuwste paasgeschenken voor Pasen 2018

De nieuwste paasgeschenken voor Pasen 2018

Jaarlijks geven veel bedrijven aan personeel en relaties een leuk paasgeschenk weg. Hiermee wordt waardering getoond voor de inzet of voor de goede relatie. Wanneer jij de persoon bent die de presentjes voor Pasen mag uitzoeken wil je natuurlijk wel ieder jaar een nieuw paasgeschenk. Ieder jaar hetzelfde geven kan, maar veel bedrijven wisselen graag af. Daarom zorgen wij er graag voor dat wij een ruim assortiment aan paascadeaus hebben, van chocolade tot greengifts. Van banket tot postmailing. Ieder jaar vernieuwen wij ons assortiment en komen we met nieuwe producten. Zo ook in 2018. Hieronder de top 3, maar bekijk gerust al onze nieuwe paasgeschenken.

Johnny Doodle paasreep in geschenkblik

Johnny doodle pasen   Naast de populaire chocoladereep van Tony Chocolonely kun je nu ook Johnny Doodle bestellen, natuurlijk met eigen ontwerp verpakkingen. Zo kun je voor deze heerlijke en populaire chocoladereep een mooi geschenkblik bestellen dat perfect aansluit op de reep. Het blik bedrukken we voor je met jouw eigen design! Desgewenst kunnen wij je helpen bij de opmaak van het design. Onze grafische vormgeefsters gaan hier graag mee aan de slag.

Vogelhuis met paaseitjes in maildoosje

Vogelhuisje met eitjes   Dit jaar introduceren wij ook een leuk vogelhuisje, verkrijgbaar in diverse samenstellingen. Eén hiervan is het vogelhuis met paaseitjes in een maildoos. Geschikt om per post te verzenden. Het vogelhuisje kun je buiten ophangen, wie weet vult het wel met échte eitjes dit voorjaar.

Jute zakjes met bloembollen

Jute paaszakje met bloembollen   In ons assortiment vind je diverse producten terug met jute zakjes. Sinds dit jaar werken wij met luxe jute-look zakjes. Een leuke jute-look, maar een stof die een stuk prettig aanvoelt. In deze jute zakjes verpakken wij kleine gifts, aan het zakje heb je door middel van een kaartje of tag de mogelijkheid om jouw paasgeschenk te personaliseren. Het paaszakje met bloembollen is een erg leuk paaspresentje!