Originele cadeaus met eigen bedrukking weggeven met Pasen

Originele cadeaus met eigen bedrukking weggeven met Pasen

Wil je dit jaar klanten, collega's en relaties verrassen leuke paascadeaus? Dat kan! Zorg er dan wel voor dat duidelijk waar het leuke geschenk vandaan komt. Dit doe je door een mooi, aantrekkelijk en origineel paascadeau weg te geven met een eigen bedrukking.

Paascadeaus met bedrukking

Een geschenk weggeven met Pasen doen veel bedrijven. Ze hopen zo een positieve associatie te creëren tussen hun bedrijf en de ontvanger. Een paasgeschenk weggeven kan op veel verschillende manieren, er zijn honderden verschillende paascadeaus waar je tussen kunt kiezen. Toch, zo blijkt uit onze ervaring, is er 1 eigenschap van een paasgeschenk dat het succes bepaalt: de bedrukking / personalisatie. Wat bedoelen we hier precies mee? Het zit zo; alle geschenken bij ons zijn te personaliseren en te bedrukken met een mooi ontwerp of eigen logo. Zo weet de ontvanger meteen bij het zien van het leuke geschenk waar het geschenk vandaan komt. Deze bedrukking is dus onmisbaar als je een positieve associatie wilt doen ontstaan bij de ontvanger! Bekijk al onze Paascadeaus »

Originele Paascadeaus met bedrukking

Een paar alinea's met uitleg op zich is misschien nog niet overtuigend genoeg. Daarom laten we je zien wat er allemaal mogelijk is! We geven je een aantal leuke en originele voorbeelden van originele paascadeaus die je naar je eigen hand kunt zetten met een leuke bedrukking of personalisatie.

Gekleurde blikken met paasvullingPaascadeaus met bedrukking

Wanneer je gaat kijken naar paasgeschenken ontkom je er natuurlijk niet aan. Paaseitjes zullen er natuurlijk bijna altijd bij zitten. De originaliteit van dit geschenk zit hem dan ook niet in de vulling. De paaseitjes of paasschuimpjes worden namelijk verpakt in prachtige gekleurde blikken naar keus van hoge kwaliteit met handige klipsluiting. Deze mooie blikken kunnen bovendien op een mooie manier persoonlijk gemaakt worden. Laat op het deksel een sticker zetten met een prachtig ontwerp naar keuze erop, bijvoorbeeld jouw logo! Paasschuimpjes in gekleurde blikken » Paaseitjes in gekleurde blikken »

Paastaart in verzenddoosjePaastaart in maildoosje

Soms is het niet mogelijk om alle paascadeaus zelf te geven aan al je relaties. Hier hebben we iets op bedacht: paascadeaus via de post! Deze geschenken zijn te versturen via de post. Alles wat jij hoeft te doen is een ontwerp maken of laten maken, de vulling kiezen en een adressenbestand aanleveren. Hartstikke makkelijk dus en wij doen de rest! Één van deze paascadeaus die via de post verstuurt kunnen worden is de Paastaart in verzenddoosje. Dit is een mooi verzenddoosje gevuld met een taartje naar keuze. De verzenddoos is bovendien te bedrukken met een ontwerp naar keuze. Zo kan je het doosje volledig ontwerpen om aan te sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf met jouw logo erop. Paastaart in maildoosje »

Wijnkistje met Prosecco en PaaseitjesHouten kisje met prosecco en paaseitjes

Gevarieerd, zo zou je ons assortiment zeker kunnen beschrijven. Dit geschenk benadrukt deze variatie! Een prachtige wijnkist gevuld met prosecco en 250 gram praliné of massieve paaseitjes. De prosecco is van topkwaliteit, je hebt namelijk de keuze tussen 2 soorten van het topmerk Bottega; kies tussen de Bottega rose gold of de Bottega gold. De inhoud is aantrekkelijk en origineel maar ook het leuke wijnkistje kan nog leuker gemaakt worden met een mooie bedrukking op het deksel. Op het deksel kan je namelijk een full-colour bedrukking laten plaatsen naar wens! Wijnkistje met Prosecco en Paaseitjes »

XXL koker met bloembollenGrote koker met bloembollen

Naast lekkernijen in leuke verpakkingen bieden we ook nog geschenken aan die perfect bij de tijd passen en waarmee je aan ontvangers kunt laten zien dat je het milieu belangrijk vindt. Onze Ecologische paasgeschenken zijn cadeaus waar plantjes centraal staan. Zo ook deze XXL koker gevuld met bloembollen naar keuze. Deze koker ziet er aantrekkelijk uit vanwege het label dat we in de koker plaatsen. Dit label kan je laten bedrukken, zo maak jij dit geschenk helemaal af! XXL koker met bloembollen »