Originele paascadeaus voor de fijnproever: een smakelijke verrassing

Originele paascadeaus voor de fijnproever: een smakelijke verrassing

Pasen is een feest van gezelligheid, vrolijkheid en natuurlijk lekker eten. Wil je jouw familie, vrienden of relaties dit jaar verrassen met een origineel paascadeau dat ook nog eens heerlijk smaakt? Dan ben je bij paasgeschenken.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan smakelijke paascadeaus die je online kan bestellen en laten bezorgen, zelfs op meerdere adressen. We geven je in deze blog een paar tips om de fijnproever te verwennen met een verrukkelijk paascadeau.

Een luxe paascadeau kiezenGroot paasei in kubusverpakking

Bij een fijnproever, of belangrijke zakelijke relatie, ligt de lat ietsjes hoger. Om je samenwerking te vieren en je waardering uit te spreken is het zeker een goed idee om ze te verwennen met een paascadeau. Omdat deze samenwerking zo belangrijk is voor jouw onderneming of organisatie trek je voor hen alles uit de kast. Kies dan niet voor een standaard paascadeau, maar voor een luxe paascadeau.

Deze bieden we natuurlijk ook aan in allerlei soorten en maten. Luxe paascadeaus worden gevuld met premium producten, zoals Belgische chocolade, prosecco of Tony's Chocolonely paasrepen. Ook de verpakking zal niks te wensen overlaten. Deze is op een unieke wijze te personaliseren met een persoonlijke boodschap en bedrukking.

Tips: Originele paascadeaus voor de fijnproever

Natuurlijk geven we je een aantal leuke, lekkere en volledig te personaliseren voorbeelden van originele paascadeaus die jij kunt geven aan de echte fijnproevers. Bekijk de voorbeelden hieronder.

Paaschocolade in luxe blik

Paaschocolade in luxe blik

Verrukkelijke Belgische chocolade om van te smullen verpakt in niet zomaar een blik. Dit mat zwarte blik is niet alleen erg stijlvol, maar kan ook op prachtige wijze worden bedrukt op het deksel. Een bedrukking op een mat zwart blik ziet er altijd stijlvol, aantrekkelijk en gaaf uit. Het ontwerp voor de bedrukking kun je zelf maken maar ook uitbesteden aan onze ervaren en creatieve grafische afdeling.


Wijnkist bedrukt met prosecco en praline paaseieren

Wijnkistje met Prosecco en Paaseitjes

Een wijnkistje is altijd erg leuk om te geven, maar zeker ook om te ontvangen. Dat is al helemaal het geval wanneer het deksel van het wijnkistje bedrukt is met een persoonlijk ontwerp met persoonlijke boodschap, ontwerp en logo. Het kistje wordt gevuld met heerlijke premium praliné paaseieren, toch echt lekkerder dan massieve eitjes en Bottega prosecco, gold of rosé.


Rosé prosecco met eigen tag

Rosé Prosecco met bedrukt kaartje

Op zoek naar een kleiner geschenk voor de fijnproever? Dan is dit kleine geschenkje wat je zoekt. Dit is ideaal als cadeautje voor klanten bij de aankoop van een product of voor bezoekers van je evenement. Kies uit één of meerdere van onze heerlijke Bottega prosecco's en personaliseer deze met een custom tag. Deze wordt met een mooie strik om de hals van de het flesje vastgemaakt.