Een paasbrunch op werk organiseren, waar moet ik op letten?

Een paasbrunch op werk organiseren, waar moet ik op letten?

Het organiseren van een paasbrunch is een leuk gebaar om je werknemers te bedanken voor hun harde werk. Ook is het leuk dat je werknemers weer even goed kunnen bijpraten. Maar hoe organiseer je nou de ideale paasbrunch? Dat lees je in deze blog.

1. Datum en tijd

Zoek een niet al te drukke periode uit voor de paasbrunch. Vervolgens is het handig om de agenda van medewerkers te bekijken. Je wilt natuurlijk wel dat de meeste collega’s aanwezig kunnen zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je de paasbrunch niet organiseert tijdens een vergadering.

2. Het budget

Je wilt natuurlijk een lekkere maar ook betaalbare brunch organiseren. Vraag hiervoor naar het budget bij bijvoorbeeld een leidinggevende.

3. De locatie

Er moet uiteraard genoeg ruimte zijn voor alle mensen die naar de brunch komen. Lukt dat op kantoor of ga je voor een andere locatie? Bij een andere locatie kan je bijvoorbeeld denken aan een locatie met een volledig georganiseerde brunch of je kan denken aan het huren van een ruimte voor de zelf georganiseerde paasbrunch

4. Het menuPaaseieren

Vraag bij de medewerkers rond voor allergieën zodat je hier rekening mee kan houden. Er moet voor iedereen wat te eten zijn uiteraard. Verder een paar tips voor het menu zijn verschillende gevulde eieren, zelfgemaakte croissantjes, muffins en paasbrood.

5. De versiering

Praline paaseitjes mix

Bij een paasbrunch is een leuke versiering ook toepasselijk. Denk hierbij aan leuke paaseitjes in verschillende kleuren en smaken. Op Paasgeschenken.nl kan je in de categorieën paaseitjes en paaschocolade verschillende soorten paaseitjes vinden die je onder andere kan gebruiken als versiering en uiteraard hierna kan uitdelen en heerlijk kan opeten.

6. De uitnodiging

Een bijpassende, leuke uitnodiging kan natuurlijk ook niet ontbreken. Je kan een mail sturen naar alle medewerkers, maar je kan ook voor creativiteit gaan en een leuk kaartje aan iedereen geven. Dit kaartje kan je helemaal in het thema van Pasen maken.

7. Hulp voor tijdens de brunch

Ga je voor een lopend buffet? Dan is er alleen hulp nodig bij het klaarmaken en klaarzetten van de brunch. Je kan ook voor verschillende gangen gaan. Elke ronde deel je weer wat nieuws uit. Hiervoor heb je hulp nodig. Vraag rond bij het personeel wie het leuk lijkt om te helpen.

8. Geniet van je brunchOranje - Sinaasappel paaseitje

Nu is het tijd om te gaan genieten van de paasbrunch. Geniet met elkaar van deze heerlijke brunch met verschillende lekkernijen en super leuke versiering. Wil je nog een leuk kleinigheidje aan het einde van de brunch geven? bekijk de paasgeschenken op Paasgeschenken.nl.