Paaschocolade, welke vormen zijn er allemaal?

Paaschocolade, welke vormen zijn er allemaal?

Chocolade is een lekkernij die met Pasen erg populair wordt. Er zijn vele soorten paaschocolade. Natuurlijk chocolade paashazen, ze poppen sneller uit de grond dan krokusjes, die we overigens rond Pasen ook veel mogen zien. Chocolade paaseieren zijn ook klassiekers, heerlijk en terug te zien in grote getalen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden als het gaat om paaschocolade.

Paaseitjes in alle soorten en maten

Paasgeschenken eitjes   Chocolade paaseitjes kun je al in vele uitvoeringen bestellen. Zo is er variatie in de afmetingen, de inhoud, de kleur van de chocolade, de kleur van de verpakking en de verpakking op zich. Ook zijn er toffe verpakkingen beschikbaar voor een postmailing. Of wat dacht je van chocolade kievitseitjes? Ben je op zoek naar eitjes en wil je er een leuk paasgeschenk van maken, dan zijn de opties enorm! Folie op kleur Je kunt bij ons bulk paaseitjes bestellen in een kleuren(combinatie) naar keuze. Je bestel de folies in alle kleuren van de regenboog! Advies Zie je door de eitjes de chocolade niet meer? Dan willen wij je graag helpen en adviseren over een tof geschenk passend binnen jouw budget. Altijd met de mogelijkheid om er een eigen ontwerp bedrukking op te zetten.

Paaschocolade

paasfiguren op een rijtje Maar de range aan chocolade paasgeschenken bestaat zeker niet alleen uit paaseitjes. Er zijn meer opties! Zo kun je hoge ogen scoren met een originele rep chocolade zoals Johnny doodle of Tony’s chocolonely, verpakt in een geschenkblik met eigen bedrukking. Kies voor een chocolade paashaas 3D-puzze, een Paastelegram waarin jij een boodschap kan sturen, of paashaasjes in een blister met eigen verpakking.

Wij adviseren je graag

Kun je er zelf geen chocola van maken? Dan staan wij voor je klaar. Dagelijks gaan wij voor onze relaties aan de slag en leveren wij toffe, gepersonaliseerde, geschenken voor hun campagnes of als geschenken. Neem dus gerust contact op en wij doen je graag een leuk voorstel.