Paaseieren kopen, kies je voor een doosje, zakje of iets unieks?

Paaseieren kopen, kies je voor een doosje, zakje of iets unieks?

Paaseieren zijn niet meer weg te denken met Pasen. Het eten van deze chocolade lekkernijen wordt dan ook uitbundig gedaan. Verras je werknemers of zakelijke relaties met een geschenk met paaseieren in een passende verpakking. Paaseitjes kopen in leuke en unieke verpakkingen doe je bij dé specialist in Paasgeschenken. Welke verpakking dit gaat worden is aan jou, wij geven je alvast een aantal voorbeelden van soorten verpakkingen uit ons assortiment.

Paaseitjes in een doosje

In ons paaseitjes assortiment hebben we diverse geschenken met een doosje als verpakking. Het gaat hierbij om verschillende soorten doosjes. Zo hebben we als voorbeeld een verzenddoosje met hierin heerlijke chocolade paaseitjes. Daarnaast hebben we nog veel meer verpakkingen waar paaseitjes in een doosje zitten. We hebben dan ook (transparante) eierdoosjes, geschenkdoosjes, persoonlijke doosjes en bonbon doosjes. De doosjes waarin de paaseitjes zitten, zijn te personaliseren. De verschillende personalisatiemogelijkheden zijn als volgt: dekselbedrukking, toevoegen van een sticker, eigen ontwerp label of zelfs een volledig te ontwerpen doosje. Wij hebben speciaal voor Pasen een aantal leuke standaard ontwerpen gemaakt om het je makkelijker te maken. Aan deze standaard paasontwerpen kan je nog je eigen logo of kleine boodschap aan toevoegen. Liever een ontwerp die je zelf aanlevert? Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een full colour ontwerp aan te leveren om te laten plaatsen op de doosjes met paaseitjes.

Zakje met paaseieren

paaseitjes verpakt in zakje   Naast onze doosjes met eitjes hebben we ook diverse paaseitjes in zakjes met hierin heerlijke chocolade paaseieren. Het gaat hierbij om blokzakjes, papierenzakjes, maar ook jute paaszakjes met ieder een eigen hoeveelheid aan paaseieren. Waar de kleinste zakjes rond de 50 gram aan chocolade eitjes heeft, hebben de grootste zakken maar liefst 300 gram aan eieren. Daartussen zitten natuurlijk ook nog meerdere formaten zakjes. Voor de vulling hiervan kan er gekozen worden tussen de massieve- en de hazelnoot praline mix, waarvan beide soorten in de smaken melk, puur en wit komen. Door de verschillende soorten zakjes, zijn er ook verschillende manieren om het Paasgeschenk te personaliseren. Waar er bij de jute zakjes gebruik wordt gemaakt van een tag welke vastzit met een lintje aan het zakje, wordt het papierenzakje afgesloten met een sticker en de plastic zakjes met een topkaartje.

Chocolade eitjes in een unieke verpakking

Eierschaal met paaseieren Naast onze paaseitjes in een doosje of zakje, hebben we nog meer geschenken verpakt in een unieke verpakking in ons assortiment zitten. Deze zitten bijvoorbeeld in een vogelhuisje, transparant ei of in een grote eierschaal. Met deze diversiteit in verpakkingen hopen wij jullie te verassen en mogelijk ook te overtuigen om paaseitjes te kopen. Uiteraard zijn onze wat meer unieke verpakkingen ook te personaliseren met wederom één van onze paasontwerpen of een ontwerp die je zelf als bedrijf aanlevert. Heb je daarnaast zelf nog een idee voor een verpakking voor de paaseitjes? Neem gerust contact met ons op, om te kijken of wij dit mogelijk kunnen maken.

Paaseitjes zonder verpakking bestellen?

Niet op zoek naar paaseitjes in een verpakking? Op zoek naar paaseieren om in bulk te bestellen? Wij hebben verschillende paaseitjes in diverse kleuren om in grote hoeveelheden te bestellen. Daarnaast hebben we ook grootverpakkingen met paaseitjes voor een beurs, evenement of gewoon om uit te delen.