Paaseitjes: het ideale cadeautje voor het personeel

Paaseitjes: het ideale cadeautje voor het personeel

Pasen is een feest van vrolijkheid, gezelligheid en natuurlijk lekker eten. Het is ook een mooie gelegenheid om je personeel te bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en loyaliteit. Hoe kun je dat beter doen dan met een heerlijk paasgeschenk? Bij paasgeschenken.nl vind je de leukste en lekkerste paascadeaus voor je medewerkers. Van paaspakketten tot paasmailings, van paaschocolade tot paasbanket. Maar er is één soort paasgeschenk dat altijd in de smaak valt: paaseitjes!

PaaseitjesWijnkist bedrukt met prosecco en praline paaseieren

Paaseitjes zijn de ultieme traktatie voor Pasen. Ze zijn klein, kleurrijk en verkrijgbaar in allerlei smaken en vullingen. Je kunt ze makkelijk uitdelen, versturen of verstoppen. We verwerken ze daarom ook graag in onze paascadeaus. Ze zijn niet alleen enorm lekker, maar passen natuurlijk perfect bij het thema van onze cadeaus: Pasen.Kortom, paaseitjes zijn het ideale cadeautje voor het personeel!

Bij paasgeschenken.nl hebben we een ruim assortiment aan paaseitjes, zodat je voor iedereen wat wils hebt. Of je nu kiest voor klassieke melkchocolade, witte chocolade of pure chocolade, of voor luxe gevulde eitjes met praliné, sinaasappel, karamel zeezout of koffie. Je kunt ook gaan voor een brievenbusdoosje met een verrukkelijke paasreep van Tony's Chocolonely samen met paaseitjes of voor vrolijke gekleurde eitjes in een vogelhuisje of een gietertje. Wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je personeel blij verrast zal zijn met deze lekkernij.

Paascadeaus met paaseitjes: onze aanraders

Jute paaszakje met paaseitjes - mediumJute paaszakje met paaseieren

Een klein presentje voor personeel met Pasen kan een groot effect hebben. Dit leuke jute paaszakje, te bestellen in meerdere kleuren, vullen we voor je met 150 gram paaseieren met de smaak en kleur die jij wilt. Het zakje sluiten we af met een zaktag. Hier is ruimte voor een eigen ontwerp dat aansluit bij jouw bedrijf of onderneming. Hier kun je ook een korte en persoonlijke boodschap achterlaten.


Tony's chocolonely in verzenddoosje met paaseierenTony’s Chocolonely paasreep in verzenddoosje

Als je op zoek bent naar een origineel en duurzaam paasgeschenk, dan is dit een goede optie: een reep van Tony’s Chocolonely in een verzenddoosje met paaseitjes. Tony’s Chocolonely is een bekend merk dat staat voor eerlijke en slaafvrije chocolade. De reep heeft een vrolijke gele wikkel met de tekst ‘Vrolijk Pasen’ en weegt 180 gram. De reep is gemaakt van melkchocolade met stukjes hazelnoot en noga. Het verzenddoosje bevat ook nog eens 100 gram aan gevulde chocolade eitjes in verschillende smaken.


Paaspakket Vrolijk PasenPaaspakket vrolijk pasen

Als je echt wilt uitpakken met Pasen, dan kun je kiezen voor dit complete paaspakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een gezellige en smakelijke paasbrunch: een fles appelsap, een pak crackers, een pot jam, een zakje thee, een doosje eierkoeken, een zakje paasschuimpjes, een zakje mini marshmallows, een zakje chocolade eitjes en een grote chocolade haas. Dit pakket wordt geleverd in een feestelijke doos met de tekst ‘Vrolijk Pasen’ en een paashaas op de voorkant. Het pakket kun je ook laten personaliseren met een kaartje of een sticker met je eigen logo of boodschap.

Paaseitjes los bestellen?Paaseitjes grootverpakking bestellen

Bestel je liever paaseitjes los? Dat kan natuurlijk ook! Je vindt bij onze paaseitjes alle smaken die je je maar kunt bedenken. Van standaard smaken zoals melk, puur en wit tot unieke smaken zoals mokka, cappuccino of puur truffel. Je bestelt deze smaken al vanaf 6 kilo tegen de allerlaagste prijs.

Op zoek naar dé paaseitjes voor jouw bedrijf? Kies dan voor paaseitjes op kleur die qua kleur matchen bij jouw huisstijl, organisatie of bedrijf. Onze paaseitjes kun je bestellen in vrijwel elke kleur van de regenboog, elke kleurcombinatie is dus mogelijk!

Zoals je ziet, zijn er genoeg mogelijkheden om je personeel te verrassen met paaseitjes. Of je nu kiest voor een klein of een groot geschenk, voor een eenvoudig of een luxe geschenk, voor een klassiek of een origineel geschenk, bij paasgeschenken.nl vind je het allemaal. Neem dus snel een kijkje op onze website en bestel je paasgeschenken met paaseitjes vandaag nog. Wij zorgen ervoor dat ze op tijd bij jou of bij je personeel worden bezorgd, zodat je samen kunt genieten van een vrolijk Pasen!