Een paasgeschenk voor klanten? Met deze cadeaus wil je scoren!

Een paasgeschenk voor klanten? Met deze cadeaus wil je scoren!

Nog minder dan een maand tot Pasen. Dat is hét moment om wat terug te geven aan personeel en zakenrelaties. Om te voorkomen dat je door het bos van paasgeschenken de bomen niet meer ziet willen we je graag een beetje op gang helpen. We geven je een paar leuke ideeën voor een paasgeschenk waar jij mee gaat scoren!

1. Mini Paaspallet

Paaspallet Geef een goed gevuld paasgeschenk weg met deze mini Paaspallet. Dit enorm veelzijdige geschenk is passend voor iedereen. Met een keuze tussen een standaard vulling en zelf een helemaal eigen gekozen vulling is er variatie zat. Hiermee kom je altijd origineel uit de hoek. Dat wordt nog eens versterkt door de mogelijkheid te personaliseren. Ontwerp bijvoorbeeld zelf de labels, zaktags en stickers die op de cadeautjes zitten. Hierdoor wordt jouw geschenk extra persoonlijk! Bestel deze leuke Paaspallet.

2. Mini eierdoosje met paaseitjes

Eierdoosje met eitjes Wat kan echt niet ontbreken met Pasen? Juist, paaseitjes! Geef daarom een eierdoosje met paaseitjes weg waarbij keuze is tussen 6, 12 of 18 eitjes, met geheel zelf ontworpen label. In de eerste plaats is het een enorm lekker geschenk vanwege de heerlijke paaseitjes waarvan je zelf de smaak kunt kiezen. En ten tweede is het doosje ook nog eens heel erg leuk en persoonlijk vanwege het label op de bovenkant dat zelf te ontwerpen is. Hierdoor geef je naast heerlijke chocola ook nog eens een heel leuk doosje weg waarmee je de ontvanger echt verwent! Dit leuke en lekkere paasgeschenk bestel je hier.

3. Jute Paaszakje met bloembollen

Jute paaszakje met bloembollen Met dit geschenk geef je echt wat groens weg! Een leuk jute zakje gevuld met bloembollen naar keuze met gepersonaliseerde zaktag. Laat aan al je zakenrelaties zien dat de natuur ook belangrijk is voor jou. Met dit leuke, duurzame en milieubewuste geschenk scoor je echt. Klik hier om deze groene geschenken te bestellen.

4. Paascake met logo

paascake met bedrukking Verwen met dit paasgeschenk niet alleen de ogen van de ontvanger maar ook de smaakpapillen. Allereerst is het een overheerlijke roombotercake. Vervolgens kan de bovenkant van de cake een geheel eigen ontwerp krijgen. Daardoor wordt je cake ook nog eens extra persoonlijk en zal hij enorm gewaardeerd worden. Deze heerlijke cake bestellen? Klik hier!

5. Johnny Doodle reep in Paasgeschenkblik

johnny doodle in geschenkblik Spreek echt waardering uit met een Johnny Doodle reep in Paasgeschenkblik. Verwen de ontvanger met een heerlijke reep chocolade. Ook het blik zal zeker niet vergeten worden. Ontwerp de bedrukking van het geschenkblik helemaal zelf en creëer zo een echt origineel geschenk. Een mooi blik zal lang bewaard worden en zo komt jouw brand elke keer weer tevoorschijn! Klik hier om dit leuke geschenk te bestellen.