Paasgeschenken voor personeel, 3 ideeën

Paasgeschenken voor personeel, 3 ideeën

Op zoek naar een leuk paasgeschenk om te geven aan personeel? Dan ben je bij ons op de juiste locatie. Voor kleine- en grote aantallen kan je bij ons terecht. Door onze uitgebreide assortiment zitten er ook voor jouw bedrijf  een geschikt paasgeschenk. Aangezien wij snappen dat een passend geschenk vinden een lastige opgave is, hebben wij 3 paasgeschenk ideeën voor je bij elkaar gezocht. Happy Easter!

1. Jute paaszakje met paaseitjes

Jute paaszakje met paaseitjes

Geef je collega's en klanten iets cadeau tijdens Pasen. Geschikt om te geven als waardering blijker, of gewoon als presentje. Je kan voor drie verschillende kleuren zakjes kiezen, namelijk voor grijs, groen en bruin. Naast de kleur is de inhoud van het paaszakje ook aan te passen. Kies voor een massieve mix (melk, puur en wit) of voor een hazelnoot praline mix (melk, puur en wit). Wil je het geschenk nog persoonlijker maken? Dat kan door een kaartje aan het zakje toe te voegen. Hierbij heb je de keuze voor één van onze standaard ontwerpen of voor een kaartje met eigen ontwerp. Naast dit grote jute zakje hebben we dit paaszakje ook in kleinere formaten beschikbaar.

Bekijk het product: Jute paaszakje met paaseitjes

2. Postdoosje met nestje paaseitjes

Postdoosje met nestje paaseitjes

Een geschenk die elk moment op de deurmat kan vallen is het postdoosje met nestje paaseitjes. In het nestje zitten 18 stuks eieren, wat voor een soort eieren dit zijn kan je zelf kiezen. De verschillende vullingen mogelijke vullingen zijn een massieve mix, hazelnoot praline mix of met kievitseitjes. Op de afbeelding is het postdoosje met kievitseitjes te zien. Voor het maildoosje is er ook te kiezen uit twee verschillende ontwerpen. Kies voor het Vrolijk Pasen (pastel kleur) ontwerp of voor de blauwe Happy Easter doos. Wil je het doosje graag zelf ontwerpen? Vanaf 1.000 stuks kan je met een eigen ontwerp het doosje laten bedrukken. Ook kan je een persoonlijke boodschap aan dit geschenk toevoegen, door middel van een extra kaart die enkel- of dubbelzijdig te bedrukken is.

Bekijk het product: Postdoosje met nestje paaseitjes

3. Geef een geschenkkist voor Pasen

Geef een geschenkkist voor Pasen

Een luxe geschenk om tijdens de Pasen te geven is deze geschenkkist. Perfect om klanten en werknemers mee te gaan verassen. Zoals je op de afbeelding kunt zien zit de kist boordevol met diverse chocolade lekkernijen. Voorbeelden van deze chocolade lekkernijen zijn: een chocolade schaap en bloem en ook nog eens een doosje paaseitjes. Het unieke aan dit geschenk is dat het in een houten geschenkkist zit die voor jouw bedrijf te personaliseren is. Dit kan door middel van een digitale opdruk of met een lasergrave. Wat voor een dekselbedrukking dit gaat worden kan je doorgeven door het maken van een eigen ontwerp of door aan onze grafische afdeling je wensen door te geven. Ons team gaat dan voor je aan de slag om een ontwerp te maken die voldoet aan deze wensen.

Bekijk het pakket: Geschenkkist voor Pasen

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende Paascadeaus en paasgeschenken. Ben je op zoek naar grotere geschenken om te geven tijdens Pasen? Bekijk dan in ons assortiment onze Paaspakketten en mogelijk zit daar iets bij wat volledig bij je bedrijf past. Heb je vragen of advies nodig over Paasgeschenken? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!