Paasontbijt op kantoor, zo regel je het!

Paasontbijt op kantoor, zo regel je het!

Het is weer bijna Pasen en dat betekent heerlijk met je collega's aanschuiven voor een ontbijtje op kantoor. Natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, dus wij geven je een aantal tips & ideeën om  een ontbijt op kantoor te regelen. Zo zorgen we er samen voor dat het paasontbijt een eitje gaat worden.

1. Zorg voor een eenvoudig Paasontbijt

Wanneer je een Paasontbijt moet regelen kan je zelf kiezen hoe uitgebreid je deze gaat maken. Bijna niemand zal de hoogste verwachtingen of wensen hebben bij een Paasontbijt. De essentie ligt namelijk op het gezellig samen ontbijten. Toch moet je er wel voor zorgen dat er voldoende te eten is, dit kunnen echter wel eenvoudige hapjes of gerechtjes zijn. De vraag die nu waarschijnlijk bij je opkomt is: wat voor eenvoudige producten handig zijn om te halen? Hiervoor hebben wij een lijstje gemaakt om je zo te helpen bij het paasontbijt op kantoor.   Lijstje voor paasontbijt Wanneer je deze producten op kantoor hebt met Pasen, dan heb je de basis van een goed ontbijt tijdens Pasen. Uiteraard kan je naast deze producten nog een aantal producten toevoegen aan het ontbijt. Je kan het dus zo gek maken als je maar wilt, of je kiest voor een eenvoudig paasontbijt met alleen de basis producten. Als toetje kan je natuurlijk afsluiten met heerlijke paaseitjes, want ook deze mogen niet ontbreken tijdens Pasen.

2. Zorg dat er voor iedereen iets is

Wanneer je een paasontbijt organiseert op kantoor voor al je collega's moet je er wel rekening mee houden dat niet iedereen alles lust of mag eten. Houdt dus rekening met vegetariërs, allergieën of mensen met andere wensen. Je kan er bij het paasontbijt voor zorgen dat je veel verschillende producten hebt, zodat je voor iedereen wat wils hebt. Of je kiest ervoor om je collega's te vragen naar eventuele allergieën of wensen. Zo ben je als organisator van een paasontbijt goed voorbereidt om een geslaagd paasfeest te gaan vieren.

3. Laat iedereen iets meenemen

Wil je als organisator van een paasontbijt niet verantwoordelijk zijn voor alles? Je kan er ook voor kiezen om samen met je andere collega's te zorgen voor een paasontbijt. Kies ervoor om met een kleine groep te zorgen voor alle benodigdheden voor het ontbijtje of maak een lijstje, waar iedere collega kan invullen wat hij/zij meeneemt voor Pasen. Aangezien iedereen hoogstwaarschijnlijk iets meeneemt waarvan die zelf geniet, zal er voor iedereen wat lekkers zijn. Dit kan mogelijk boze gezichten bij het paasontbijt voorkomen doordat de verantwoordelijk niet meer bij één persoon zal liggen.

4. Laat je waardering blijken

Naast het lekkere eten en het samen zijn van iedereen bij een paasontbijt, is dit ook een extra mogelijkheid om je waardering voor je werknemers uit te spreken en te laten blijken. Dit kan natuurlijk met mooie woorden over iedereen, maar hoe leuk is het om dit in de vorm van een paasgeschenk te doen? Bekijk onze diverse heerlijke & leuke paascadeaus die wij in het assortiment hebben, want hoe leuk is het om een paasgeschenk te krijgen tijdens en rondom Pasen. Kies voor één van onze kleinere geschenken of pak uit met Pasen en kies voor een heel paaspakket voor je personeel.