Vier Pasen met Tony's Chocolonely paaseieren

Vier Pasen met Tony's Chocolonely paaseieren

Voor veel mensen is Pasen een van de leukste feestdagen van het jaar. Van origine vieren we met Pasen de wederopstanding van Jesus Christus, tegenwoordig heeft het Paasfeest een veel bredere betekenis. We vieren naast de wederopstanding ook dat de lente weer begint en dat de natuur weer tot leven komt. Deel deze positieve feestdag met personeel, klanten, collega's en relaties en geef ze een mooi Paasgeschenk gevuld met bijvoorbeeld Tony's Chocolonely.

Persoonlijke paascadeaus

Mini tony's in verzenddoosHoe zorg jij ervoor dat het paasgeschenk echt een indruk achterlaat? Dit doe je door het geschenk een persoonlijk tintje mee te geven. Dit hebben we bij al onze geschenken op een unieke manier mogelijk gemaakt. Je kunt onze geschenken op diverse manieren personaliseren. Zo kan je de geschenken een persoonlijke boodschap meegeven door bedrukte stickers, labels, topkaartjes of bedrukkingen toe te voegen.

Je hebt zelf de volledige controle over de personalisatie. Jij kiest of ontwerpt de personalisatie en boodschap. Natuurlijk kunnen we je ook helpen bij het maken van een uniek ontwerp. Ons creatieve team staat voor je klaar!

Tony Chocolonely Paaseitjes

Op Paasgeschenken.nl heb je heel veel keuze in Paasgeschenken. Van groot tot klein, tot budget tot premium en meer. Zo bieden we ook leuke paasgeschenken aan gevuld met de overheerlijke paaschocolade van Tony's Chocolonely. Een beter chocolademerk dan Tony's Chocolonely ga je niet vinden, het bedrijf wilt de chocolademarkt 100% slaafvrij maken. Daarnaast is de chocolade van Tony's Chocolonely ook nog eens ongelooflijk smakelijk en zeer welkom in een paasgeschenk. Tony's Chocolonely produceert, naast heerlijke repen, ook echte Tony's Chocolonely paaseitjes in verschillende smaken.

Tony's chocolonely

Tony's Chocolonely paasreep met paaseieren

Op zoek naar een leuke giveaway met Pasen? Dan is deze Tony's Chocolonely paasreep met paaseitjes zeker een van de kandidaten. Kies zelf welke heerlijke paasreep in het geschenk komt en personaliseer het topkaartje met een eigen huisstijl, boodschap en logo.

Bestel hier jouw paascadeaus.

Tony's chocolonely paaseitjes in verzenddoosjeTony's Chocolonely paasreep in verzenddoosje

Op zoek naar een geschenk met Pasen dat je via de post, middels een adressenbestand, kunt versturen naar verschillende klanten? Dan is dit paas maildoosje een echte aanrader. Het verzenddoosje past door de brievenbus en wordt verstuurd naar diverse adressen. Het maildoosje is in paasstijl en wordt gevuld met een heerlijke reep, paaseitjes en een unieke persoonlijke kaart.