Voorjaarsgeschenken ideeën voor een frisse start van het nieuwe seizoen

Voorjaarsgeschenken ideeën voor een frisse start van het nieuwe seizoen

Het voorjaar, bijna ieder mens is dol op de lente. De eerste zonnestralen weer op je huid voelen en weer lekker naar buiten. Voor vele mensen is de lente een frisse start en een frisse start moet gevierd worden. Maar hoe vier je nou het nieuwe seizoen? Je kan het vieren door middel van voorjaarsgeschenken. Weet je niet welke cadeautjes er bij de lente passen? Geen zorgen want wij helpen je daarmee in deze blog.

Waarom een geschenk geven met het voorjaar?

De zon gaat wat meer stralen en de temperaturen beginnen weer te stijgen, dat is de mooie voorjaar. Na de koude en donkere winter zijn de meeste mensen weer toe aan wat vrolijks en positief. En laat het voorjaar nou precies voor nieuwe starten en positiviteit staan. Door dit te vieren is een lente cadeau geven een prachtig idee. Je hebt verschillende soorten lente cadeaus, het is aan jou wat jouw meer aanspreekt. Zo zijn er groene en duurzame geschenken of drank en snack geschenken. Hieronder bieden wij een paar leuke ideeën aan voor een voorjaar geschenk.

Vergeet-ons nietjes in blikje

Ben je op zoek naar een persoonlijk geschenk? Dan is dit vrolijke blikje perfect want je kunt de wikkel van het blikje zelf ontwerpen! In het blikje kun je de zaadjes planten en die groeien dan binnen een paar weken uit tot een vrolijke plantje.


In Holland staat een huis

Met een typisch Nederlands geschenk val je altijd wel op, zowel nationaal als internationaal. Koningsdag is ook een ideaal moment want het is een typisch Nederlands geschenk. Het geschenk is ook erg geschikt voor een postpakket om te versturen naar al je ontvangers. Dit leuke geschenk kun je ook personaliseren door middel van een kaartje erbij.


Bloem verzendbox

Dit geschenk staat letterlijk voor een nieuwe start. Het gehele geschenk is duurzaam en het is gevuld met een vrolijke bloemsoort. Maar dit is niet zomaar een bloembox maar het is ook een plantenbak waar een ingebouwde waterreservoir in zit. Dat houdt in dat je de planten niet dagelijks water hoef te geven. Dit geschenk gaat het hele voorjaar mee, dit is dus een super leuk lente cadeautje.


Borrelbox door de brievenbus – rood

Wil je de start van het nieuwe seizoen vieren? Een borrelpakket is eigenlijk altijd wel een goed idee om de lente te vieren. Dit borrelpakket is anders want je kunt deze versturen door de brievenbus, dus dan hoeven de ontvanger niet thuis te zijn. Het drankje en de snacks hebben allemaal een rode verpakking dus het ziet er ook nog eens leuk uit als je het doosje open doet. Tot slot kun je ook een persoonlijk kaart erbij toevoegen.


Italiaanse kruiden kweekkistje

Als het lente wordt willen een aantal mensen al de mooie Italiaanse zomer beleven. De ontvangers zullen met dit geschenk zichzelf even thuis voelen in Italië. Want in dit leuke kistje zit een complete kweekset voor basilicum en tijm, dit zijn echte Italiaanse kruiden. Het geschenk is ook voorzien van een sleeve, die sleeve kun je zelf helemaal ontwerpen.


Zit hier niet het ideale voorjaarsgeschenk bij? Geen zorgen want we hebben nog meer ideeën voor jouw perfecte geschenk. Klik op de button voor alle voorjaarsgeschenken.