• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Bijenhotel

Basisprijs per stuk € 8,95 € 10,83 incl. BTW

Geef een duurzaam geschenk: een bijenhotel voor in de tuin of op het balkon. Verwen de ontvanger met een potje heerlijke honing. Een cadeau dat niet alleen de bijen een thuis biedt, maar ook de natuur en de ontvanger verblijdt.

Bijenhotel

Blije bijen

Dit bijenhotel is als een vijfsterrenverblijf voor deze belangrijke bestuivers. Met zijn verschillende kamers en gangen kunnen de bijen zich comfortabel nestelen en hun kostbare nectar verzamelen. Terwijl ze druk in de weer zijn, zorgen ze voor de bestuiving van onze planten en bloemen, waardoor onze tuinen en balkons tot leven komen met kleur en geur.

Maar wat is een bijenhotel zonder een heerlijk potje honing om van te genieten? Gelukkig hebben we daar ook aan gedacht! Naast het bijenhotel pronkt een smaakvol potje met verse honing 50 gram, met zijn rijke aroma en zoete smaak is deze honing een waar genot voor de smaakpapillen.

Personalisatie

Maak dit geschenk persoonlijk door er een zak-tag aan toe te voegen. Hierop kun je een leuk ontwerp toevoegen of een boodschap achter laten. Onder het kopje 'specificaties' vind je de werktekening om aan de slag gaan met jouw kaartje! Liever wat hulp hierbij? Ook dat is mogelijk! We helpen je graag bij het ontwerpen van jouw kaartje. Laat je ideeën en wensen achter en wij gaan aan de slag. 

Bijenhotel

Specificaties

Afmetingen 15 x 5,7 x 13,3 cm
Inhoud Bijenhotel en eventueel honing 50 gram met zaadjes

Downloads

Bijenhotel

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de personalisering van het pallet worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Bijenhotel

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bijenhotel

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 8,95 (€ 10,83 incl. BTW)
150 € 8,15 (€ 9,86 incl. BTW)
250 € 7,65 (€ 9,26 incl. BTW)
500 € 7,20 (€ 8,71 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!