3 Leuke voorbeelden van paaspresentjes

3 Leuke voorbeelden van paaspresentjes

Eerste en tweede paasdag zijn feestdagen in Nederland. Een gezellige periode die door veel bedrijven en organisaties gebruikt wordt als geefmoment. Medewerkers en relaties ontvangen leuke geschenken met Pasen. Ben jij nog op zoek naar paaspresentjes? Laat je dan inspireren door deze drie leuke voorbeelden. Wanneer je nog meer van onze orginele paasgeschenken wilt zien kun je altijd verder zoeken op onze website en andere paascadeaus bekijken. In 2018 hebben wij weer splinternieuwe paasgeschenken ontwikkeld. Onderstaande 3 voorbeelden behoren tot onze nieuwste presentjes voor Pasen.

Johnny Doodle paasreep in geschenkblik

Johnny doodle pasen De heerlijke en hippe chocolade van Johnny Doodle heeft Nederland inmiddels aardig veroverd. Genoeg rede voor Johnny D. om een speciale paaseditie te maken. Let op: limited edition! Bij paasgeschenken.nl kun je hem kopen in een luxe geschenkblik. Het blik kan bedrukt worden met een gave print waardoor je er een persoonlijke paaspresentje van kunt maken! Het is ook mogelijk om ons design te gebruiken in combinatie met je eigen logo. Maar informatie: Johnny Doodle paasreep in blik »

Bloembollen in vogelhuisje

Vogelhuis met bloembollen Nieuw dit jaar is ons vogelhuisje. In leuk Pasen en voorjaarsdesign te verkrijgen. Gevuld met paaseitjes in een nestje, of bloembolletjes voor in de tuin. Dit voorbeeld is het vogelhuisje met bloembollen. Deze versie van het vogelhuisje kan gepersonaliseerd worden door middel van een eigen kaartje aan het pakket. Bekijk hier het vogelhuisje met bloembollen »

XXL Koker met bloembollen

Grote koker met bloembollen Geef een stralende tuin weg. Deze mega grote koker zit vol met frisse narcisbollen. Hij bevat maar liefst 1,5 kilo aan narcisbollen. Hiermee zal de tuin van jouw medewerker of relatie prachtig tot bloei komen. Iedere keer dat de ontvanger naar zijn prachtige narcissen kijkt zal hij herinnerd worden aan jouw persoonlijke geschenk. Gaaf toch? Je kunt de koker personaliseren door het label om deze grote koker zelf te ontwerpen, of je logo toe te voegen aan één van onze standaardontwerpen. De koker is maar liefst 31 centimeter hoog en flink zwaar. Je geeft echt wat gaafs weg! Bekijk hier de XXL koker met bloembollen »