• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Bloembollen in vogelhuisje

Basisprijs per stuk € 6,90 € 8,35 incl. BTW

Een vogel- of kweekhuisje, gemaakt van kunststof en gevuld met een mix aan bloembollen. Het kweekhuisje is waterbestendig en is dus niet alleen een leuke paasverpakking, maar kun je ook daadwerkelijk gebruiken om je bollen in te planten.

Bloembollen in vogelhuisje

Een natuurlijk paaspresentje met een persoonlijke boodschap

Een vogel- of kweekhuisje, gemaakt van kunststof en gevuld met een mix aan bloembollen. Het kweekhuisje is waterbestendig en is dus niet alleen een leuke paasverpakking, maar kun je ook daadwerkelijk gebruiken om je bollen in te planten. Of hang het huisje buiten voor de vogels in je tuin. Bloembollen zijn een goed alternatief, voor als je dit jaar niet weer paaseitjes wil schenken. 

Aan de achterzijde van het doosje zit een gaatje, waarmee je het huisje met een spijker aan de muur kunt hangen. Of je het huisje nu als vogelhuisje of kweekhuisje gebruikt. 

Het vogel- of kweekhuisje komt in twee varianten: een blauw huisje met paaseitjes en een wit huisje met bloemen. 

De bloembollen die voor Pasen in het vogelhuisje zitten zijn de volgende: Crocosmiiflora Red King, Freesia dubbelbloemig gemengd & Gladiolus paars Charm.

Vogel- of kweekhuis personalisern

Het vogelhuisje wordt gevuld met een beetje houtwol (het nestje) en een mix van ca. 20 kleine bloembollen. Het huisje verpakken wij in transparante folie en sluiten het paasgeschenk met een strik. Wens je klanten en collega's een fijne Pasen met een persoonlijke kaartje, die wij vastmaken aan de strik.

Kies een van onze standaard paasontwerpen. Upload een logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp. Het kaartje wordt standaard enkelzijdig bedrukt.

Liever een kaartje naar eigen ontwerp? Download de werktekening en gebruik deze om jouw ontwerp in op te maken. Of geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een ontwerp kaartje.

Private label kweekhuisje

Een vogelhuisje in bedrijfseigen huisstijl? Dat kan bij grote aantallen. Het huisje wordt all-over in full colour bedrukt met een ontwerp dat je zelf aanlevert. Dat is nog eens een origineel paascadeau! Neem voor een private label vogelhuisje contact met ons op, dan maken wij voor jou een offerte op maat

Het vogelhuisje is ook verkrijgbaar met een vulling van paaseitjes.

Bloembollen in vogelhuisje

Specificaties

Afmetingen 70 x 70 x 120 mm
Gewicht 60 gram
Inhoud Houtwol + ca. 20 kleine bloembollen

Downloads

Bloembollen in vogelhuisje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht. 
Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Het is tevens mogelijk om het volledige vogelhuisje te voorzien van een bedrukking naar eigen ontwerp. Vraag hiervoor een offerte aan.

Downloads

Bloembollen in vogelhuisje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bloembollen in vogelhuisje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 6,90 (€ 8,35 incl. BTW)
100 € 6,45 (€ 7,80 incl. BTW)
250 € 6,20 (€ 7,50 incl. BTW)
500 € 5,90 (€ 7,14 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!