De leukste paascadeaus voor kinderen: een geslaagde paasviering

De leukste paascadeaus voor kinderen: een geslaagde paasviering

We willen dit jaar het mooie voorjaar extra goed vieren. Dit kunnen we doen door een glimlach op de gezichtjes van onze kinderen te toveren. Uiteraard vindt elk kind met Pasen de chocolade paaseitjes fantastisch, maar er is meer om je kind blij te maken deze Pasen. Pak uit dit jaar met originele paasgeschenken die tegelijk duurzaam of smakelijk zijn, uiteraard passen de kindercadeautjes ook bij de leeftijd van de kinderen. In deze blog vindt je onze favoriete paasgeschenkjes voor de kinderen.

Paascadeaus voor kinderen

Paaseitjes in vogelhuisje

Met Pasen is het een traditie geworden voor de kinderen om buiten of binnen op zoek te gaan naar paaseitjes. Dus uiteraard kunnen de paaseitjes niet missen voor de leukste paascadeaus voor de kinderen. Maar je hoeft niet alleen paaseitjes te geven je kan er ook iets extra bij geven. Een vogelhuisje met paaseitjes, dit huisje kunnen de kinderen ook daadwerkelijk echt gebruiken nadat de eitjes op zijn. Je kan het vogelhuisje buiten hangen en de vogels trakteren met eten.


Groene vingers

Wil je de kinderen lekker in de tuin laten werken? Dan is dit leuke tuinsetje een super paascadeau. Let wel op dat het tuin gereedschap van ijzer is en niet van plastic. Ze kunnen dus echt een plantje planten in de tuin, want in het jute zakje zitten bloembollen.


Disco paashaas

Vele mensen kennen de chocolade paashaas die in de hoogte gaat, die verpakt is met een tekening van een paashaas. Ga dit jaar voor een andere paashaas, een disco paashaas om specifiek te zijn. De paashaas heeft een melk chocolade smaak en hij is versierd met gekleurde discodip. De kinderen zullen gegarandeerd een glimlach krijgen van dit paas cadeau.


Paasmellow

Met Pasen cadeautjes geven denken mensen altijd meteen aan chocolade, maar kinderen zijn ook doel op snoep. Een paasmellow is het perfecte cadeau voor als je op zoek bent naar een snoep cadeau. De paasmellow smaakt als een grote marshmallow die bedrukt is met een leuk paas design met aan de zijkant discodip. Dit leuke paascadeautje is perfect voor de snoepkonten.


Inklapbaar kweekpotje

Een duurzaam paascadeau past helemaal bij Pasen. Dit is een inklapbare kweekpotje met daarbij zaadjes voor een klavertje vier plant. De kinderen kunnen dit leuke potje in hun kamer bewaren en dan kunnen ze voor de plant zorgen. Is de plant uitgegroeid? Dan kun je het potje weer hergebruiken voor de volgende vrolijke plant.


Een paasgeschenk voor kinderen uitkiezen hoeft niet per se groot of duur te zijn. Kinderen zijn al snel vermaakt met het idee van een paas cadeau. Om het perfecte paas cadeautje uit te kiezen, kan je je laten inspireren door wat de interesses zijn van je kind. Kijk dan vervolgens op onze website om nog meer inspiratie op te doen. Op deze manier wordt het een geslaagde paasviering samen met je kinderen, zij krijgen hun glimlach niet van hen gezicht af.