• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paaseitjes in vogelhuisje

Basisprijs per stuk € 5,95 € 7,20 incl. BTW

Een vogelhuisje gevuld met een nestje massieve chocolade eitjes. Het huisje is waterbestendig en geschikt om buiten op te hangen! Nadat de paaseitjes op zijn dan.

Paaseitjes in vogelhuisje

Een persoonlijk vogelhuisje met paaseitjes

Paaseitjes verpakt in een kunststof vogelhuisje! Het huisje is niet zomaar een leuke verpakking, dit vogelhuisje kun je ook daarwerkelijk buiten hangen! Het huisje vullen wij met een nestje met chocolade paaseitjes, om zelf op te eten. Zijn de eitjes op, dan is het tijd om de vogels te trakteren! 

Het vogelhuisje is gemaakt van kunststof en dus bestand is tegen (regen)water. Aan de achterzijde van het doosje zit een gaatje, waarmee je het huisje met een spijker aan de muur kunt hangen.

Het vogelhuisje is verkrijgbaar met twee soorten bedrukkigen: Een blauw huisje met paaseitjes of een wit huisje met bloemen. 

Vogelhuis paaspakket personaliseren

Het vogelhuisje wordt gevuld met een nestje van houtwol en 10 massieve chocolade paaseitjes (mix van melk, puur en wit). Het huisje verpakken wij in plastic folie en wordt gesloten met een strik. Aan de strik hangen wij een persoonlijk kaartje (enkelzijdig bedrukt). Kies een van onze standaard paasontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp.

Maak je liever een eigen ontwerp kaartje? Download dan de werktekening en gebruik deze om jouw ontwerp kaartje in op te maken. Hulp nodig? Geef je wensen aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een ontwerp op maat.

Private label vogelhuis

Het vogelhuisje is te bedrukken naar eigen ontwerp. Dit is echter alleen mogelijk bij grote aantallen. Neem voor een private label vogelhuisje contact met ons op, dan maken wij voor jou een offerte op maat. 

Het vogelhuisje is ook verkrijgbaar met een vulling van bloembollen.

Paaseitjes in vogelhuisje

Specificaties

Afmetingen 70 x 70 x 120 mm
Gewicht 80 gram
Inhoud houtwol + 10 chocolade paaseitjes
Houdbaarheid ca. 6 maanden

Downloads

Paaseitjes in vogelhuisje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.
Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Het is tevens mogelijk om het volledige vogelhuisje te voorzien van een zelf ontworpen bedrukking. Vraag hiervoor een offerte aan.

Downloads

Paaseitjes in vogelhuisje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseitjes in vogelhuisje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
100 € 5,50 (€ 6,66 incl. BTW)
250 € 5,35 (€ 6,47 incl. BTW)
500 € 5,10 (€ 6,17 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!