Een smakelijk bedankje voor je personeel met deze paasgeschenken

Een smakelijk bedankje voor je personeel met deze paasgeschenken

Pasen is een feest van gezelligheid, vrolijkheid en natuurlijk lekker eten. Wil je jouw personeel dit jaar verrassen met een origineel en smakelijk paasgeschenk? Dan ben je bij Paasgeschenken.nl aan het juiste adres. Paasgeschenken.nl is dé specialist in paascadeaus en paaspakketten voor personeel, klanten of relaties. In deze blog geven we je drie leuke ideeën voor een paasgeschenk dat je tijdens of rondom Pasen kunt weggeven aan je werknemers.

1. Paassecco in een kistjepaassecco_rose

Een paasgeschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij je personeel is de paassecco in een kistje. Dit is een heerlijke fles prosecco met een vrolijke paasopdruk, verpakt in een houten kistje met een persoonlijke boodschap. Je kunt het kistje laten bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding. Zo maak je het paasgeschenk extra persoonlijk en uniek. De paassecco is een feestelijk en sprankelend cadeau om te proosten op het voorjaar.


Paaschocolade in luxe blik

2. Paaschocolade in luxe blik

Dit is een heerlijk geschenk van Belgische paaschocolade, verpakt in een mooi mat zwart blik met een eigen bedrukking. Je kunt het blik laten bedrukken met je logo, tekst of afbeelding naar keuze. Zo maak je het paasgeschenk extra persoonlijk en uniek. De paaschocolade in luxe blik is een origineel en smakelijk cadeau om je personeel of klanten te bedanken voor hun inzet of samenwerking. Je kunt de paaschocolade in luxe blik bestellen vanaf 36 stuks voor € 9,30 per stuk, exclusief BTW.


3. Tony’s Chocolonely paasreep in verzenddoosjeTony's chocolonely paasreep in verzenddoosje

Als je op zoek bent naar een paasgeschenk dat je makkelijk kunt versturen naar je personeel, dan is de Tony’s Chocolonely paasreep in verzenddoosje een goede optie. Dit is een (h)eerlijke chocoladereep van Tony’s Chocolonely in de smaak melk meringue citroen, verpakt in een verzenddoosje met een vrolijke paasopdruk. Je kunt het doosje laten bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding. Zo maak je het paasgeschenk nog persoonlijker en laat je zien dat je aan je werknemers denkt.


Gieter met paaseieren

4. Gietertje met eieren

Een ander leuk idee voor een paasgeschenk is het gietertje met eieren. Dit is een metalen gietertje gevuld met chocolade-eitjes in verschillende smaken. Het gietertje wordt gevuld met 160 gram heerlijke chocolade paaseieren, massief of praline. Je kunt de zaktag die je toe kunt voegen aan het product ook laten personaliseren met je eigen logo of tekst. Het gietertje met eieren is een origineel en lekker cadeau dat ook nog eens leuk staat op het bureau of in de tuin.

Smakelijke paasgeschenken bestellen

Bestel nu je paasgeschenken bij Paasgeschenken.nl. Dit zijn slechts vier voorbeelden van de vele leuke en lekkere paasgeschenken die je kunt bestellen bij Paasgeschenken.nl. Op de website vind je nog veel meer mogelijkheden voor een origineel en smakelijk cadeau voor Pasen. Of je nu kiest voor een klein gebaar of een groot pakket, bij Paasgeschenken.nl kun je rekenen op een snelle en betrouwbare levering, een scherpe prijs en een uitstekende service. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je paasgeschenken bij Paasgeschenken.nl en verras je personeel met een smakelijk bedankje!