• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Gietertje met eieren

Basisprijs per stuk € 5,15 € 6,23 incl. BTW

Een echt voorjaarspaasgeschenk om weg te geven! Het gietertje heeft natuurlijk alles te maken met het voorjaar en de chocolade eieren zijn daarentegen weer helemaal Pasen.

Gietertje met eieren

De paashaas springt het voorjaar in

We hebben dit jaar een nieuw product in het assortiment, het gietertje met paaseitjes. Een paasgeschenk met een voorjaarstintje. Leuk om uit te delen en je collega’s of klanten te bedanken voor het eerste deel van het jaar.

Chocolade

Giet de chocolade eitjes maar in een schaaltje, zodat je snel kunt genieten van de ongekende smaken. Verras jij de ontvangers met massieve paaseitjes of liever met de praliné (praliné is helaas uitverkocht!) De keuze is aan jou! Het gietertje kun je na afloop hergebruiken, kweek er bijvoorbeeld kleine bloemetjes in of plant er een vetplantje in. Leuk voor op de vensterbank of juist voor buiten op de tuintafel.

Personalisatie

Om er voor te zorgen dat niet alle paaseieren zoek raken, worden deze samen met de gieter in een transparant zakje gedaan. En natuurlijk kun jij het afmaken door er een zak-tag aan toe te voegen. Maak een mooi ontwerp en laat er een paasboodschap op achter voor de ontvangers. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening voor de zak-tag. Even weinig of geen inspiratie? Geen probleem! Wij hebben een team voor jou klaar zitten die graag een ontwerp voor je maakt. Geef wel je wensen en ideeën door zodat het ontwerp een tintje van jou heeft. Upload nog wel even je logo, dan is jouw ontwerp pas echt af.

Gietertje met eieren

Specificaties

Afmetingen ca 14 cm breed en 6 cm hoog
Gewicht 200 gram
Inhoud Gietertje met 160 gram paaseieren

Downloads

Gietertje met eieren

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Downloads

Gietertje met eieren

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Gietertje met eieren

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,15 (€ 6,23 incl. BTW)
100 € 4,75 (€ 5,75 incl. BTW)
250 € 4,55 (€ 5,51 incl. BTW)
500 € 4,30 (€ 5,20 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!