Geschenken met kievitseitjes, welke mogelijkheden zijn er?

Geschenken met kievitseitjes, welke mogelijkheden zijn er?

Het is alweer bijna Pasen! Dus voor veel bedrijven ook tijd om een leuk Paasgeschenk uit te kiezen en te laten maken. We willen je hier graag bij helpen en daarom geven we je wat leuke tips. We gaan je alles vertellen over Paasgeschenken met kievitseitjes. Deze lekkere, leuke en gepersonaliseerde geschenkjes zijn erg aantrekkelijk!

Onze Kievitseitjes

Onze kievitseitjes zijn natuurlijk geen echte eitjes van de kievit, maar look-a-likes van chocolade. Ze zijn enorm lekker en je kunt ze bestellen in heel veel verschillende smaken en kleuren met melk vulling of praliné vulling. De kleuren waar je allemaal uit kan kiezen zijn wit, geel, groen, abrikoos, champagne, blauw, roze en zalm.

Paasgeschenken met kievitseitjes

Om je een idee te geven van ons assortiment geven we je wat leuke voorbeelden van paasgeschenken waar kievitseitjes in voorkomen.

Transparant emmertje met kievitseitjesKievitseitjes in emmertje

De kievitseitjes zien er natuurlijk al enorm aantrekkelijk uit, ze zijn leuk gespikkeld en hebben allemaal verschillende kleuren. Hierom wil je ze natuurlijk niet in een blik of zakje stoppen waarin je de eitjes niet meer zou zien. Daarom hebben we kievitseitjes verpakt in een transparant emmertje, zo zie je meteen dat er vrolijke en lekkere eitjes in zitten. Bovendien kan het deksel van het emmertje voorzien worden van een sticker met ontwerp naar eigen ontwerp, hoe leuk is dat! Bestel het Emmertje met kievitseitjes »

 Kievitseitjes in bulk bestellenKievitseitjes in bulk bestellen

We krijgen vaak de vraag of de heerlijke chocolade eitjes van de kievit ook in bulk te krijgen zijn, per smaak. Daarom hebben we ervoor gekozen dit ook op onze website aan te bieden. Je kan de, vanaf 5 kilogram, eitjes bestellen in de smaak en kleur die jij maar wilt. Bestel jouw Luxe kievitseitjes in bulk »

Postdoosje met nestje paaseitjes

Kievitseitjes in postdoosje Wil je klanten, relaties of personeel aan huis verrassen? Dat kan! Dit leuke postdoosje in Paasstijl wordt standaard gevuld met lekkere paaseitjes, praliné of massief, maar kan je ook laten vullen met de vrolijke en misschien wel leukere en lekkerdere kievitseitjes. Samen met een leuk kaartje is dit heel leuk persoonlijk geschenkje dat je kunt versturen via adressenbestand! Stel jouw Postdoosje samen »

Paaseitjes in transparant eierdoosjePostdoosje met paaseitjes en eigen sticker

Een leuk Paasgeschenkje om weg te geven aan klanten of relaties. Een transparant eierdoosje gevuld met heerlijke chocolade paaseitjes of kievitseitjes. Het doosje wordt voorzien van een mooie en haarscherp bedrukte sticker. Hierop kan jij een eigen ontwerp plaatsen, zo draagt het lekkere geschenkje ook nog eens bij aan een grotere naamsbekendheid! Ontwerp jouw Eierdoosje met paaseitjes »

Laat je inspireren met onze paasgeschenken

Op zoek naar inspiratie voor paasgeschenken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en kijk gerust even rond. Begin bijvoorbeeld in onze categorieën over Paascadeaus of Paaspakketten. Heb je vragen, stel ze gerust of vraag even een offerte aan! We helpen je graag.