• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Postdoosje met nestje paaseitjes

Basisprijs per stuk € 5,75

Schenk jouw klantrelaties een verrassing op de deurmat! Dit postdoosje vullen wij met een nestje van 18 paaseitjes, verpakt in een transparante blister.

Postdoosje met nestje paaseitjes

Nestje heerlijke paaseitjes met persoonlijke ondergrond per post

Schenk jouw klantrelaties een verrassing op de deurmat! Dit postdoosje is gevuld met een nestje paaseitjes (18 stuks). De paaseitjes zitten verpakt in een transparante blister, geplakt op een ondergrond kaart, die je kunt personaliseren met een logo of volledig eigen design.

Het transparante blister vullen wij met chocolade paaseitjes naar keuze: massief of praline in een mix aan smaken of gekleurde kievitseitjes. Geef in bovenstaande opties jouw voorkeur aan. 

Paasgeschenk personaliseren

Maak dit postgeschikt paasgeschenk persoonlijk door een logo en/of korte tekst aan de ondergrond kaart toe te voegen. Kies een van onze standaard ontwerpen, gebruikt op de foto's, een algemeen paasontwerp (zie foto voor de opties) of een ontwerp volledig naar eigen ontwerp.

Ga je aan de slag met jouw eigen ontwerp? Download dan de werktekening en gebruik deze om je ontwerp in op te maken. Hulp nodig? Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een ontwerp op maat.

Extra's 

Wil je extra ruimte voor jouw persoonlijke boodschap? Dan voegen wij nog een extra kaart toe. Deze leggen we bovenop het blister. De kaart kunnen wij dubbel- of enkelzijdig bedrukken. 

Het is tevens mogelijk om de transparante blisters te vullen met paaseitjes in één bepaalde kleur. Bijvoorbeeld een kleur die past bij jullie huisstijl.

Een beetje stro toevoegen, zodat de inhoud nog meer op een nestje lijkt? Dat kan!

Vraag voor bovenstaande extra opties een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Postdoosje met nestje paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 175 x 190 x 30 mm
Gewicht 250 gram
Inhoud paaseitjes naar keuze: massief, praline of kievitseitjes
Houdbaarheid ca. 6 maanden

Downloads

Postdoosje met nestje paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering: Voor de bedrukking van de ondergrond kaart wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Bij aantallen vanaf ca. 1.000 stuks is het tevens mogelijk om het maildoosje te voorzien van een eigen ontwerp. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Postdoosje met nestje paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Postdoosje met nestje paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 5,75
250 € 5,45
500 € 5,25
1000 € 5,05
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!