Last minute Paasgeschenken, wat is er nog mogelijk?

Last minute Paasgeschenken, wat is er nog mogelijk?

Nog maar een paar dagen en dan staat de eerste feestdag van 2021 alweer voor de deur: Pasen. Ook dit jaar kunnen paaseitjes, een heerlijke brunch en de paashaas natuurlijk niet ontbreken. Nog iets wat dit jaar niet mag missen is een bijpassend paasgeschenk voor jouw collega’s, klanten of overige relaties. Ben je helemaal vergeten dit te regelen en zit je nu met je handen in je haar? Geen probleem. Paasgeschenken.nl heeft een aantal originele paasgeschenken die last minute te bestellen zijn.

Paasgeschenken per post

Heb je door het korte tijdsbestek geen tijd meer om jouw paasgeschenk langs te brengen bij jouw klanten? Of werken jouw collega’s door de coronapandemie thuis? Dan zijn onderstaande paasgeschenken per post ideaal. Stuur ons een adressenbestand en wij zorgen dat de presentjes op de afgesproken dag bij jullie klanten, personeel of relaties in de bus vallen!

paaseitjes in geel verzenddoosje

Paaseieren in geel verzenddoosje

Kleurrijke eitjes geven altijd een feestelijke paassfeer mee. Daarom is dit verzenddoosje met verschillende paaseitjes een ideaal paasgeschenk. Het vrolijke paasdoosje is gevuld met een nestje van houtwol, waarin verschillende paaseieren te vinden zijn.
tony chocolonely in verzenddoos

Tony’s Chocolonely paasreep in verzenddoosje

Wie houdt er nou niet van chocola? Verwen jouw collega’s of klanten met dit postgeschikte paaspakketje. Het is sowieso genieten geblazen met een van de verschillende Tony’s Chocolonely repen. Daarnaast is het doosje gevuld met de lekkerste paaseitjes waarvan genoten kan worden. Heerlijk!

jute zakje medium met paaseitjes

Groene jute paaszakje met paaseitjes - medium

Op zoek naar een kleiner (maar zeker niet minder lekker) paasgeschenk? Ga dan voor dit groene jute paaszakje vol met paaseitjes. Hoe leuk! Het paaszakje is gevuld met ongeveer 150 gram chocolade paaseitjes. De jute paaszakjes worden gesloten met een koordje, waaraan een leuk kaartje toe te voegen is. Jouw collega’s of klanten zullen verrast zijn als dit mooie paaszakje vol met paaseitjes op de mat valt!

Paaseitjes in koffertje

Paaseitjes in koffertje

Wist jij dat (paas)eitjes staan voor nieuw leven en daarom zo goed passen bij Pasen en de lente. Ze zijn dan ook ideaal om uit te delen als relatiegeschenk. Dit koffertje puilt bijna uit omdat die zo vol zit met de allerlekkerste paaseitjes. Het doosje is transparant en heef een formaat dat door de brievenbus past. Het koffertje is, nadat al die lekkere paaseitjes opgegeten zijn, herbruikbaar voor andere doeleinden. Zo zullen ze nog lang aan jouw paasgeschenk denken!

Een paasgeschenk is natuurlijk niet compleet zonder bijpassend kaartje. Bij de last-minute paasgeschenken is het daarom mogelijk om een happy easter paaskaart toe te voegen, evenals een sticker met jouw logo. Zo weet de ontvanger aan wie ze het leuke paasgeschenk te danken heeft.