• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paaseieren in geel verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 4,95
Zorg jij dat het schaaltje van jouw collega’s of klanten rond Pasen gevuld is met paaseieren? Bezorg jouw collega’s of klanten dan dit paasdoosje. Makkelijk te versturen per post en zo op de deurmat!
Paaseieren in geel verzenddoosje

Paaseieren op de mat

Paaseieren zijn eigenlijk onmisbaar met Pasen. Verwen daarom dit jaar jouw collega’s of klanten met dit paasdoosje. Stuur dit paasdoosje met heerlijke chocolade naar hen op.

Chocolade

Uit de smaken melk, puur of witte massieve chocolade hoef je niet meer te kiezen! In het doosje komt een mix van deze smaken. Zo weet je zeker dat er een favoriete smaak voor de ontvanger tussen zit.

Paaskaart en persoonlijke sticker

In het verzenddoosje komt een prachtige en aantrekkelijke paaskaart. Zo wens je elke ontvanger op een mooie manier een prachtig en vrolijk Pasen toe!

Daarnaast kan je ervoor kiezen om een persoonlijke sticker op het doosje te laten plakken. Deze sticker is 6,35 cm breed en hierop wordt haarscherp jouw logo gedrukt. Zo is het direct duidelijk van wie dit vrolijke presentje afkomstig is!

Verzending

De doosjes kun je op één adres laten bezorgen, maar je kunt de verzending ook per adres laten versturen. Hiervoor hoef je alleen het adresbestand met ons te delen. Wij zorgen er dan voor dat alle doosjes netjes door de brievenbus van de ontvangers gaan.

Paaseieren in geel verzenddoosje

Specificaties

Afmetingen 175 x 190 x 30 mm
Gewicht 270 gram
Inhoud 20 paaseitjes, ca. 210 gram
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseieren in geel verzenddoosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Je ontvangt altijd een digitale proefdruk. Na akkoord op deze proefdruk gaat uw bestelling in productie.

 

Downloads

Paaseieren in geel verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseieren in geel verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,95
50 € 4,85
100 € 4,65
250 € 4,45
500 € 4,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!