Organiseer een traditionele paasbrunch!

Organiseer een traditionele paasbrunch!

Verras je collega’s dit jaar met een traditionele paasbrunch op het werk. Het ideale moment om met z’n allen aan tafel te genieten van een feestelijke maaltijd en vooral van de gezelligheid. Wij helpen je graag aan wat inspiratie om deze paasbrunch te laten slagen. Paasbrunch Maak het jezelf niet te moeilijk en zorg dat je van te voren een lijstje maakt voor de boodschappen. Alles mag: hartig en zoet door elkaar. We eten met Pasen volop eieren en dat zijn vooral heel veel chocolade eitjes. Kies daarom ook eens voor overige ei recepten. Denk hierbij aan:
  • frittata
  • roerei met zalm en broccoli
  • omelet wrap met kip en spinazie
  • eiersalade op brood
Maar om nog even bij onze favoriet terug te komen, de chocolade paaseitjes! Wij hebben speciaal voor Pasen de lekkerste paaseitjes geselecteerd. Ga je voor de heerlijke praliné paaseitjes mix of toch liever voor de massieve eitjes met melkchocolade? Wij hebben voor ieder wat wils. Vul tijdens de paasbrunch een grote snoeppot en zet deze op tafel. Het komt vast wel op!

Grote snoeppot met paaseitjes

Snoeppot met kleuren paaseitjes   Als kers op de taart is het natuurlijk leuk om collega’s een paasgeschenk te geven met je eigen huisstijl en boodschap erop. Bekijk op onze website het ruime assortiment en begin met de paascadeaus die nieuw zijn in 2018. Je vindt op onze website alle soorten paasgeschenken. Van kleine give-aways tot grote paaspakketten. Onze creatieve adviseurs helpen je graag om een geschenkpakket te maken wat 100% aansluit op jouw ideeën.

Geluksvogel Paaspakket

Geluksvogelpakket   Om de brunch af te maken versier je de plek waar jij en je collega’s gaan eten met bloemen, kaarsjes en een mooie gedekte tafel. Dit zorgt voor een ontspannen en relaxte sfeer waardoor de brunch sowieso een succes gaat worden. Ga gewoon aan de slag met deze tips, en maak binnen een handomdraai een fantastische paasbrunch klaar. Appeltje Paaseitje!