• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Grote snoeppot met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 29,95 € 36,24 incl. BTW
Een snoeppot vol met heerlijk paaseitjes. Deze grote pot kan je op kantoor of in de kantine zetten, zodat iedereen hiervan kan gaan genieten.
Grote snoeppot met paaseitjes

Snoeppot met maar liefst 1,3 kg paaseitjes!

Paaseitjes verpakt in een leuke snoeppot. Uitermate geschikt om neer te zetten om uit te delen of om te geven als geschenk aan personeel, klanten of andere relaties. Deze grote snoeppot met paaseitjes heeft de afmetingen van 175 x 119 x 172 mm. 

Het is een pot met een inhoud van 2 liter en het wordt gevuld met maar liefst 1,3 kg massieve paaseitjes. Hierbij krijg je een mix van melk, puur en witte chocolade. Het is tevens mogelijk om de paaseitjes in een bepaalde kleur te bestellen. Zo kun je de paaseitjes aanpassen aan de huisstijl van het bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Personalisatie toevoegen

De grote snoeppot kun je personaliseren met een sticker op beide zijden. Kies een van onze standaard paasontwerpen, dan voegen wij het bedrijfslogo toe. Uiteraard kun je ook een volledig eigen ontwerp sticker aanleveren. Download de werktekening en ga zelf aan de slag. Of laat onze creatieve afdeling je helpen.

De stickers worden afgedrukt in full colour en hebben een doorsnede van Ø 110 mm. Daarnaast is het ook nog mogelijk om uw logo rechtstreeks op het deksel te printen. Dit is een blijvende print en dus een blijvende snoeppot bij jou op de balie! Het bedrukbaar oppervlak van het deksel is ca. Ø 90 mm.

Laat al je collega's, relaties en bezoekers genieten van de grote snoeppot met paaseitjes. Wij kunnen de snoeppotten ook sturen naar al je klanten of vestigingen in Nederland en daar buiten.

Grote snoeppot met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 175 x 119 x 172 mm
Gewicht 1300 gram
Inhoud ca. 1,3 kg paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Grote snoeppot met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering snoeppot met paaseitjes:

Voor de bedrukking van de stickers wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk.

Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Grote snoeppot met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Grote snoeppot met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 29,95 (€ 36,24 incl. BTW)
25 € 28,95 (€ 35,03 incl. BTW)
100 € 27,95 (€ 33,82 incl. BTW)
250 € 26,95 (€ 32,61 incl. BTW)
500 € 26,25 (€ 31,76 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!