Personeel verrassen met een paasmailing; de 3 mogelijkheden

Personeel verrassen met een paasmailing; de 3 mogelijkheden

Niet alleen met Kerst en Sinterklaas worden er postmailings verstuurd als geschenk aan klanten. Ook Pasen is een goed moment om je klanten en relaties te verrassen met een cadeautje, bezorgd op de deurmat. Van een geschenkdoosje met paaseitjes tot een compleet bedrukt blik met een chocoladereep, je kunt het allemaal versturen als brievenbuspakket. Wil je meer weten over de mogelijkheden: welke geschenken je als paasmailing kunt versturen en hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan vooral even verder.

Taart in doosje

De postgeschikte geschenkdoosjes

Deze geschenkdoosjes zijn gemaakt om te versturen per post, ze passen namelijk perfect door de brievenbus. Hierdoor ben je geen hele dure pakketkosten kwijt, maar heb je voor een schappelijke prijs een leuk geschenk, bezorgd op de mat. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft de vulling van zo'n postdoosje. Je kunt ze vullen met de oude vertrouwde paaseitjes in een nestje of kies voor iets nieuws, zoals het inklapbare vogelhuisje, die je daadwerkelijk buiten kunt hangen. Verder past er ook een taartje in het geschenkdoosje of een Johnny Doodle paasreep. Zo kun je met één doosje en verschillende vullingen veel geschenken maken.

Een persoonlijke boodschap toevoegen? Gebruik een kaart met eigen tekst, logo en eventueel een opmaak in eigen huisstijl. Het postdoosje zelf kunnen wij bij grote aantallen voorzien van een bedrukking naar eigen ontwerp.

Johnny Doodle in blikje

Johnny doodle pasen

Dit blikje is van A5 formaat en past qua hoogte goed door de brievenbus. Wij verpakken het blik ter bescherming in een envelop. Een leuk product voor als je een klein paasgeschenk wilt opsturen. Het blik kunnen wij vullen met verschillende Johnny Doodle repen. Kies uit een van de 3 limited edition paasrepen of voor een van de andere standaard smaakcombinaties. Het blikje is te bedrukken met een eigen ontwerp of een standaard paasontwerp met eigen logo. Zo kan je op een unieke manier je boodschap communiceren naar je relaties of klanten. Past jouw boodschap niet op de deksel en heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij in het blik of de envelop een kaartje bijvoegen. Het kaartje kun je volledig zelf vormgeven.

Johnny Doodle in blikje >>

Koffertje met eitjes

Paaseitjes in koffertje

Ook dit leuke koffertje past in een envelop door de brievenbus. Het koffertje is gevuld met massieve of praline paaseitjes. Het koffertje pas je gemakkelijk aan naar een eigen huisstijl door de sleeve, die in het koffertje wordt gelegd, te bedrukken. Je hebt door de dubbelzijdige bedrukking genoeg ruimte voor een eigen opmaak. Gebruik de buitenzijde voor een leuke paasbedrukking en logo en toon bij openen jouw persoonlijke boodschap.

Paaseitjes in koffertje >>

Vogelnestje met paaseitjes

Postgeschikte paasmailings

Al onze postgeschikte paasgeschenken zijn gegroepeerd op paasgeschenken.nl. Zo zie je in een overzicht welke geschenken geschikt zijn om te versturen als paasmailing. Kies een van deze geschenken of laat je er door inspireren. Buiten dit assortiment zijn er nog genoeg andere geschenken die ook als postpakket verstuurd kunnen worden. Vraag hiernaar bij ons salesteam. Aan de hand van jouw wensen zoeken zij een passend geschenk.