Stuur je personeel een geschenk door de brievenbus met onze paasmailing

Stuur je personeel een geschenk door de brievenbus met onze paasmailing

Zondag 9 april 2023 is het weer Pasen. Het is voor bedrijven en organisaties ook nooit te vroeg om een mooi Paasgeschenk samen te stellen. Vandaag vertellen we je meer over onze paasmailing. Dit zijn leuke geschenken met personalisatie die je via de post kunt versturen. Zo verras je gemakkelijk klanten, relaties en personeel op afstand maar blijft het toch persoonlijk!

Paasmailing door de brievenbus

Onze paasmailings zijn stuk voor stuk te verzenden via de post. Dit wil zeggen dat alle geschenken door de brievenbus passen. De afgelopen jaren hebben we een ruim assortiment paasmailings opgebouwd. Je kan van alles verzenden via de post, en allemaal met personalisatie. Zo kan je verzenddoosjes laten bedrukken met een eigen ontwerp en laten vullen met taartjes, paaseitjes, kweekrepen, chocolade, etc.

Wij regelen het verzenden voor je!

Paasmailings worden vaak verstuurd naar verschillende adressen. Dit nemen we graag voor je uit handen, hier hebben we alleen maar een adressenbestand voor nodig. Lever deze bij ons aan en wij zorgen ervoor dat alle paasmailings op tijd aankomen op bestemming!

Onze Paasgeschenken hulplijn

Heb je een idee voor een Paasgeschenk/Paasmailing of heb je juist geen idee wat jij dit jaar weg wilt geven? Wees niet bang om contact met onze adviseurs op te nemen. Ze werken al jaren aan Paasgeschenken en paasmailings voor verschillende klanten en kunnen je goed helpen aan het ideale geschenk. Ook kunnen ze buiten ons assortiment om werken als jij specifieke wensen hebt!

Vraag hulp voor jouw Paasmailing »

Onze Paasmailings

We willen je graag een beter beeld geven van je mogelijkheden. Zo weet jij goed welke paasgeschenken je via de mail kan versturen!

Paastaart in verzenddoosje

Een taartje versturen via de post is een heel goed idee. Zo komt je paasgeschenk zo in de brievenbus. Het verzenddoosje kan je volledig laten bedrukken zodat hij aansluit bij jouw bedrijf en ook de vulling kies je zelf. Voeg bij het taartje voor €0.65 per stuk een super leuk kaartje toe die je zelf kan ontwerpen. Je hebt de keuze uit de volgende paastaartjes:

  • Roomboter taart
  • Schwarzwalder taart
  • Appeltaart
  • Noten taart

Stel jouw Paastaart samen:

Paaseitjes in paasmailings

Tony's chocolonely paaseitjes in verzenddoosje paaseitjes in geel verzenddoosje

Natuurlijk kan je ook de altijd lekkere en populaire paaseitjes, massief of praliné, verwerken in paasmailings. Dit kan op veel verschillende manieren en elk product heeft zijn eigen unieke personalisatie-opties. Laat bij klanten, relaties of personeel op de mat bezorgen eenTony's Chocolonely paasreep in verzenddoosje, een postgeschikt paasdoosje of kies voor een andere optie met paaseitjes.

Bekijk Paasmailings met paaseitjes »

Postgeschikt paaschocolade

Je kunt er ook voor kiezen om paaschocolade te versturen via de post. We ontwerpen elk product op zo'n manier dat de vulling altijd zijn kwaliteit en vorm behoudt. Je kunt chocolade laten bedrukken met je eigen naam, tekst en ontwerp of maak een leuk telegram in een persoonlijk doosje zoals op de foto hierboven.

Bekijk alle Postgeschikte paaschocolade »