Persoonlijk advies

Paasbanket bestellen? O.a. Paastaart, Paasstol en Paascake

Met Pasen wordt ook het paasbanket vers aangeleverd door Paasgeschenken.nl. Natuurlijk wel met de mogelijkheid om te personaliseren. Ons assortiment bevat de traditionele stollen, maar ook paascake, paastaartjes, paaskoek en andere soorten paasbanket. Veelal te voorzien van een persoonlijke boodschap en logo uit geheel eigen ontwerp. Dus erg leuk als paasgeschenk voor personeel of relaties.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Ambachtelijk paasbanket

Een heerlijke, ambachtelijk gebakken paasstol hoort bij Pasen! De ontvanger zal ervan genieten bij het paasontbijt, de paasbrunch of er gewoonlekker van smullen met collega's bij de koffie. Een geluksmomentje waarop aan jouw organisatie of bedrijf zal worden gedacht. Er zijn meerdere soorten paasbanket. Zo hebben wij de ambachtelijke paasstol in 3 verschillende maten: groot, klein en een uniek eenpersoons stolletje. De mini paasstolletjes zijn ook leuk om uit te delen aan het personeel! Ze doen het zelfs erg goed op beurzen of evenementen voor bezoekers die net wat te lang rondlopen zonder hun maag gevuld te hebben. 

Onze paasstollen worden door onze bakkers op bestelling gebakken en zijn dus super vers wanneer wij ze bezorgen bij jou of al jouw klanten en relaties.  En dat proef je! Geen wekenoude paasstol wanneer je bij ons besteld. Wij kunnen paasstollen ook voor je verzenden. Geef ons een adressenlijst en wij zorgen dat de stollen op de gewenste dag bij al je klanten en relaties bezorgd worden.

Maak je stol, cake of koek persoonlijk

Bijna alle geschenken die je bij ons kunt bestellen kun je personaliseren. Dit geldt ook voor ons paasbanket. Ieder product heeft zijn eigen mogelijkheden om een logo, tekst of eigen bedrukking op het product aan te brengen. Hiermee kun je jouw geschenk met Pasen een stuk persoonlijker maken. Geef je personeel met een persoonlijke boodschap een extra blijk van waardering. Of spreek juist richting zakelijke relaties waardering uit en zorg voor een lang partnerschap.

Paasgeschenken.nl is onderdeel van

betaalmethodes