Wat betekent een duurzaam paasgeschenk?

Wat betekent een duurzaam paasgeschenk?

Het is eindelijk weer zo ver, over een paar weken begint eindelijk het leukste feestdag van het jaar: Pasen! Je wilt je ontvanger(s) verrassen met een leuk paasgeschenk en wat is nou een betere verrassing dan een duurzaam Paasgeschenk?

Wat is duurzaam?

Duurzaam betekent dat alle grondstoffen en materialen die zijn gebruikt voor een product van nature is. Een aantal duurzame materialen zijn: katoen, bamboe, hout, natuursteen & gerecyclede  materialen en zo heb je nog meer natuurlijke materialen. Duurzaam betekent dat je meer aandacht besteed aan het milieu, duurzaam is vaak recyclebaar en dat betekent dat je de materialen meerdere keren kunt hergebruiken. Duurzaam(heid) wordt ook wel eco genoemd, bijvoorbeeld een eco geschenk dat is hetzelfde als de term duurzaam(heid).

Wat betekent duurzaamheid voor je paasgeschenk?

De laatste paar jaren is duurzaamheid heel erg populair geworden onder alle soorten bedrijven. Een duurzaam cadeau is dan ook helemaal van deze tijd. Duurzame cadeautjes brengen een positieve bijdrage mee aan het milieu en iedereen die dit ontvangt zal dit dan ook waarderen. Al blijft het krijgen van chocolade eitjes nog steeds zalig. Toch past een duurzaam cadeautje helemaal bij Pasen. Pasen is de tijd van lente en bloemetjes oftewel alles met de opbloeiende natuur in het mooie voorjaar.

Inspiratie voor duurzame paasgeschenken

Ben je er over uit en wil je dit jaar een duurzaam paasgeschenk weg geven? Ja, Hierbij geven wij jouw een aantal duurzame cadeautips voor Pasen.

Vogelhuis met bloembollen

Bloembollen in vogelhuisje

Dit is een leuk bloembollen cadeau voor Pasen. Het is een vogelhuisje met een leuke paasverpakking die ook waterbestendig is. Het vogelhuisje is gevuld met een mix aan bloembollen en stro(het nestje). De bloembollen kun je echt in planten en die groeien dan uit tot een mooi bloemetje.


Tony's Chocolonely paaseieren

Wil je duurzaamheid en zoetigheid samen combineren? Dan krijg je Tony Chocolonely paaseitjes in een recyclebare eierdoos. Je krijgt zes paaseieren van Tony Chocolonely chocolade en die zitten in een gekleurde recyclebare eierdoos.


Klomp met bloembollen

De Nederlandse klomp is gevuld met acht bloembollen. De klomp is gemaakt van hout, dit is dus echt een groen paasgeschenk. Het past perfect bij Pasen en uiteraard is dit geschenk ook super leuk om weg te geven als voorjaarsgeschenk.


Duurzaam paasgeschenk met personalisatie

En tot slot om je duurzame paasgeschenk helemaal af te maken kun je het ook nog eens laten personaliseren. Heb je hulp nodig of heb je andere wensen? Dat is geen probleem voor het team van paageschenken.nl zij willen je dolgraag helpen. Wil je meer duurzame paasgeschenken zien? Bekijk dan het gehele duurzame paasgeschenken assortiment.