• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Eierdoosje met voorjaarsbloembollen

Basisprijs per stuk € 2,25 € 2,72 incl. BTW

Vrolijk gekleurde eierdoosjes, gevuld met najaarsbloembollen. De eierdoosjes zijn biologisch afbreekbaar en kunnen dus samen met de bollen de grond in!

Eierdoosje met voorjaarsbloembollen

Een vrolijk en kleurrijk paasgeschenk

Schenk het voorjaar op kantoor! Verras klanten en collega's met een vrolijk gekleurd eierdoosje, gevuld met bloembollen van kleurrijke najaarsbloemen. Start de lente met dit leuke weggevertje.

Biologisch afbreekbare eierdoosjes

De vrolijk gekleurde eierdoosjes worden duurzaam geproduceerd en zijn biologisch afbreekbaar. De doosjes worden gemaakt van industrieel zetmeel en natuurlijke vezels. Dit materiaal is gecertificeerd Biobased en biologisch afbreekbaar. De eierdoosjes kun je zelfs gebruiken als compost! Dat betekend dat de doosjes zo samen met de bloembollen de grond in kunnen.

De eierdoosjes zijn verkrijgbaar in de kleuren: koraalrood, groen, geel en wit. De eierdoosjes zijn per kleur of in een mix te bestellen.

De eierdoosjes worden gevuld met een mix van najaarsbollen.

Eigen ontwerp sticker

De gekleurde eierdoosjes voorzien wij van een sticker (55 mm x 38 mm), die je volledig naar wens kunt vormgeven. Kies uit een van onze standaard paasontwerpen en upload je logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp.

Of lever een eigen ontwerp aan. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Eierdoosje met voorjaarsbloembollen

Specificaties

Afmetingen 95 x 65 x 42 mm
Gewicht 35 gram
Inhoud Voorjaarsbollen: Crocosmiiflora Red King, Freesia dubbelbloemig gemengd & Gladiolus paars Charm. - Najaarsbollen: Iris Hollandica blauw fijnbollig, Anemone Coronaria St. Brigid, Muscari Armeniacum)

Downloads

Eierdoosje met voorjaarsbloembollen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Eierdoosje met voorjaarsbloembollen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Eierdoosje met voorjaarsbloembollen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 2,25 (€ 2,72 incl. BTW)
250 € 1,90 (€ 2,30 incl. BTW)
500 € 1,75 (€ 2,12 incl. BTW)
1000 € 1,60 (€ 1,94 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!