• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paaschocolade door de brievenbus

Basisprijs per stuk € 12,25

Ben jij ook zo gek op chocolade en op Pasen? Dan is dit het ideale paasgeschenk voor jou! Een verzenddoosje gevuld met een Tony's Chocolonely (paas)reep en een heerlijke mix van paaseitjes. Een lekkere verrassing door de brievenbus!

Paaschocolade door de brievenbus

Tony's Chocolonely (paas)reep en paaseitjes

Dit doosje is speciaal ontworpen voor Pasen 2023. Doot het handige formaat past dit verzenddoosje makkelijk door de brievenbus. Zodra dit doosje op de deurmat valt, kan het paasfeest pas echt beginnen. Dit vrolijke verzenddoosje is gevuld met een Tony's Chocolonely (paas)reep naar keuze én een mix van paaseitjes. Met dit geschenk zorg je echt voor een verrassing op de deurmat van je klanten of personeel. Wie verras jij met dit vrolijke paascadeau?

Paaseitjes

Naast een Tony's Chocolonely chocoladereep naar keuze, vind je ook een heerlijke mix van massieve paaseitjes in het verzenddoosje.

Paaskaartje

In dit verzenddoosje vind je niet alleen een overheerlijke Tony's Chocolonely (paas)reep met een lekkere mix van paaseitjes, maar ook een vrolijke paaskaart. Met deze vrolijke paaskaart wens je de ontvanger(s) op een leuke manier een vrolijk Pasen toe! Onder het kopje 'specificaties' kun je de werktekening downloaden. Ontwerp je eigen kaart en laat een leuke paasboodschap achter. 

Versturen

Kies ervoor om alle paasdoosjes naar één adres te versturen, zodat je de doosjes zelf aan de ontvangers kunt geven. Of geef dit uit handen door het adressenbestand bij ons aan te leveren. Wij zorgen dan voor de verzending naar ieder individueel adres.

 

Paaschocolade door de brievenbus

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm
Inhoud Tony's Chocolonely (paas)reep naar keuze + mix van massieve paaseitjes

Downloads

Paaschocolade door de brievenbus

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paaschocolade door de brievenbus

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaschocolade door de brievenbus

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 12,25
100 € 11,35
250 € 11,15
500 € 10,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!