• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paasdoosje met paaseieren

Basisprijs per stuk € 8,25 € 9,98 incl. BTW
Zeg je Pasen, dan zeg je paaseieren. Ook dit jaar mogen de chocolade eieren niet ontbreken. Verras daarom jouw personeel of klanten met dit passende paascadeau!
Paasdoosje met paaseieren

Chocolade paaseieren

Laat deze heerlijke chocolade paaseieren op de deurmat van jouw personeel of klanten bezorgen. De eitjes zijn verpakt in een vrolijk paasjasje. Het doosje is ontworpen met leuke paaselementen en zit helemaal vol met paaseitjes.

Personaliseren

Kies je voor de optie ‘kaart toevoegen’ dan kun je deze helemaal zelf ontwerpen. Geef de kaart een paaslook en laat er een leuke boodschap op achter. Zo weet de ontvanger van wie dit pakketje afkomstig is. Je kunt er ook voor kiezen om een van de vier standaard paasontwerpen te gebruiken. Lever hierbij alleen ons je logo en paasboodschap aan. Liever een uniek kaartje, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Laat dan ons jouw paaskaart maken. Met jouw wensen en ideeën maken wij een passend kaartje.

Paaseitjes

In heel Nederland zie je rond deze tijd overal chocolade paaseieren. De ene houdt van witte chocolade en de ander van melk chocolade. Wij hebben daarom met iedereen rekening gehouden en een mix van massieve paaseitjes in het doosje gestopt. Je hebt dan pure, melk en witte chocolade. Voor ieder wat wils!

Verzending

Overhandig jij graag zelf de pakketjes aan jouw collega’s of klanten? Laat dan de doosjes op één adres bezorgen. Je hebt ook de mogelijkheid om de doosjes per adres te laten bezorgen. Wij ontvangen dan graag het adresbestand, zodat we alle doosjes bij het juiste adres kunnen leveren.

Paasdoosje met paaseieren

Specificaties

Afmetingen 175 x 190 x 30 mm
Gewicht 450 gram
Inhoud 55 paaseitjes, ca. 450 gram
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paasdoosje met paaseieren

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het maildoosje worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paasdoosje met paaseieren

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paasdoosje met paaseieren

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 8,25 (€ 9,98 incl. BTW)
100 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
250 € 7,75 (€ 9,38 incl. BTW)
500 € 7,45 (€ 9,01 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!