Filter

  • Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Grootverpakking paaseitjes

Zoekende naar een lekkernij om weg te geven rond Pasen op beurzen en evenementen? Dan zijn paaseitjes een echte aanrader. Aangezien paaseitjes zeer geliefd zijn om te eten rond Pasen is een grootverpakking wel een echte vereiste. Zorg ervoor dat iedereen op het event kan gaan genieten van lekkere paaseitjes. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Paaseitjes grootverpakking bestellen

Wil je als bedrijf goed voorbereid zijn voor evenementen of beurzen? Rond Pasen is het natuurlijk gebruikelijk om paaseitjes te eten. Laat je werknemers of relaties dan ook niet zonder, door het bestellen van paaseitjes in bulk. De zakken zijn maar liefst van 1 kg en zijn gevuld met een praliné mix, massieve mix of met kievitseitjes. De luxe kievitseitjes zijn te bestellen vanaf 5 kg, waar de massieve- en praliné mix vanaf 10 kg te bestellen is. Afhankelijk van de keuze van een grootverpakking verschilt het ook qua hoeveel eieren er inzitten. Zo zitten er in de massieve paaseitjes mix ca. 150 eitjes in één kg, deze eitjes wegen ca. 7 gram. In de Praliné paaseitjes mix zitten ca. 110 paaseitjes van ongeveer 9 gram in. De luxe kievitseitjes hebben een gewicht van ongeveer 11 gram waardoor er ca. 90 eitjes in de grootverpakking van 1 kg passen. Wellicht iets om rekening mee te houden wanneer je grootverpakkingen paaseitjes gaat bestellen.

Paaseitjes voor een beurs of andere zakelijke evenementen

Het uitdelen van paaseitjes aan bezoekers van een event gaat erg gemakkelijk. Een paaseitje is snel gegeten en wanneer iemand er eenmaal eentje op heeft, geeft het bijna de garantie dat diegene er nog eentje zal nemen. Zorg er dus voor dat je voldoende paaseitjes inkoopt wanneer je deze wilt uitdelen op een beurs of zakelijk evenement. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer er te weinig eitjes zijn. Paaseitjes grootverpakking is de oplossing hiervoor. Bezoekers die wat krijgen op een evenement zijn dan ook eerder geneigd om je bedrijf te onthouden. Naast het gebruiken van paaseitjes voor zakelijke evenementen is het ook erg leuk om op het kantoor een pot te vullen met verschillende paaseitjes. Haal dus voldoende grootverpakkingen paaseitjes en laat de bezoekers genieten van een chocolade eitje. Daarnaast ben je ook voor al je overige paasgeschenken bij ons op de juiste locatie.

Verschillende grootverpakkingen eitjes

De paaseitjes grootverpakking is beschikbaar in drie verschillende soorten. De eerste grootverpakking mogelijkheid is de massieve mix, deze bevat ca.150 eitjes. Deze grootverpakking bevat een mix van de smaken puur, melk en wit. De tweede grootverpakking is de praliné paaseitjes mix. Deze mix bevat ca. 110 paaseitjes en heeft een krokante hazelnoot- of zachte crème vulling. De laatste grootverpakking bevat luxe kievitseitjes. Deze grootverpakking bevat ongeveer 90 paaseitjes en is in meerdere kleuren beschikbaar om te bestellen.

Luxe kievitseitjes grootverpakking

Een grootverpakking om echt van te genieten samen met je collega’s, klanten of bezoekers van een evenement of beurs. Het lijkt bij deze luxe kievitseitjes erop dat het een echt eierschaaltje bevat, dit is echter niet zo, want dit is een suikerschaaltje. Deze kievitseitjes hebben een heerlijke chocolade vulling om echt van te genieten. Ze zijn beschikbaar in de volgende verschillende kleuren: Assorti kleuren, Champagne, Grijs, Wit, Bruin, Abrikoos, Blauw, Geel en Groen. Mogelijk kan je kleur van deze eitjes afstemmen met de kleur van je bedrijfsstijl. De luxe kievitseitjes zijn al vanaf 5 kg te bestellen, maar zijn natuurlijk ook in grotere aantallen te bestellen.