Filter

  • Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paaspakketten - Geschenkpakket voor Pasen bestellen

Ben jij op zoek naar een mooi paaspakket? De leukste geschenkpakketten voor Pasen vind je op paasgeschenken.nl. Onze paaspakketten kun je stuk voor stuk personaliseren met je eigen boodschap of bedrukking in huisstijl. Je hebt de keuze uit een divers aanbod paaspakketten, van kleine geschenken tot grotere pakketten. Heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op. Onze creatieve adviseurs helpen je graag om een geschenkpakket te maken dat 100% aansluit op jouw ideeën.

Heerlijke paaspakketten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Paaspakketten bestellen

Wij van Paasgeschenken stellen ieder jaar nieuwe paaspakketten op om te geven aan werknemers, klanten of andere zakelijke relaties. Paaspakketten bestellen gaat eenvoudig en snel via de website en voordat je het weet is het pakket binnen. Maak de keuze tussen onze verschillende pakketten voor Pasen en kies daarna nog voor welke personalisatie je gaat toevoegen hieraan. Afhankelijk van het paaspakket zijn er diverse personalisatiemogelijkheden.

Stel je paaspakket samen

Heb je een aantal paasgeschenken gevonden maar vind je deze niet samen terug in een paaspakket? Je kunt bij ons altijd een pakket samenstellen naar wens. Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en we zijn goed in staat een geheel uniek paaspakket voor je samen te stellen, geheel naar wens!

Personaliseer het paaspakket

Een paaspakket bestellen om weg te geven is leuk, maar nog leuker is het om een pakket te bestellen dat speciaal voor jouw bedrijf persoonlijk is gemaakt. Denk hierbij aan een verpakking met een eigen tekst, logo of zelfs in geheel eigen huisstijl. Dat is precies waar wij bij paasgeschenken goed in zijn. Een mooi paasproduct kiezen dat aansluit op jouw wensen en goed past bij jouw bedrijf. Wij denken graag mee over het pakket of de producten voor in het pakket. Vraag ons gerust om ons advies!

Voor de verpakking zijn er meerdere mogelijkheden. Dit hangt natuurlijk samen met het product dat je kiest. Ga je voor een mooie geschenkblik met een eigen label en dekselbedrukking? Een zak met een label. Een eigen doosje met een inlaykaart, en zo voort. Mogelijkheden genoeg!

Paaspakketen voor personeel en relatie

De paasdagen worden door veel bedrijven gebruikt om een leuk geschenk of pakket te kopen voor personeel of zakelijke relaties. Paaspakketten bevatten veelal lekkernijen zoals chocolade, banket of snoepgoed. Natuurlijk worden ze ook gevuld met paaseitjes. Geschenken die tijdens de paasperiode worden wegegeven zijn van oudsher vaak van chocolade. Daarnaast worden groene geschenken steeds populairder. Denk hierbij aan bloembollen of plantjes. Ook deze kunnen worden weggevegeven in een pakket.